Biedroneczka83
Fanka BB :)
czyli pięknie, ja lubię dziecięce prace
Hahaha dzięki samochodziku ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli pięknie, ja lubię dziecięce prace
Wskazaniem sa mocne bole kregoslupa wogole jakiekolwiek problemy neurologiczne i to jedyny plus ze je mam
Mozna od psychiatry wziasc zaswiadczenue ze porod jest dla ciebiea trauma
Od okulisty przy duzych wadach wzroku
Ortoped
Kardiolog
No nie jeździmy, już tam nie dzwonię nawet. Dziś dostałam plamienie i muszę sprawdzić co się dzieje. Jutro idę na IP niech sprawdza czy coś jest w macicy. Niestety beta jakoś nie powala 3870. Pięć dni temu 810. Dziś już 21 dzień po transferze.Kochana a co się dzieje? Jeździliscie cały czas aż 500km do Białego do kliniki?
qpodbijam pytanie o cesarkę czy można sobie zachcieć czy muszą być wskazania?
Juz sie dziejeDziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje. Zobacz załącznik 892706
A u Kogo sie leczycie?Kochana a co się dzieje? Jeździliscie cały czas aż 500km do Białego do kliniki?
No nie jeździmy, już tam nie dzwonię nawet. Dziś dostałam plamienie i muszę sprawdzić co się dzieje. Jutro idę na IP niech sprawdza czy coś jest w macicy. Niestety beta jakoś nie powala 3870. Pięć dni temu 810. Dziś już 21 dzień po transferze.