reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wskazaniem sa mocne bole kregoslupa wogole jakiekolwiek problemy neurologiczne i to jedyny plus ze je mam ;)
Mozna od psychiatry wziasc zaswiadczenue ze porod jest dla ciebiea trauma
Od okulisty przy duzych wadach wzroku
Ortoped
Kardiolog

Dziewczyny, a czy np wieksza wada wzroku jest faktycznie wskazaniem do cesarki bo ja np pierwszy porod naturalny przy dosyc duzej krotkowzrocznosci -8, ale nimt tego nie kwestionowal tu w uk, nosze soczewki moze dlatego nie padlo putanie o wzrok. Druga sprawa mialam rozdarcie najwyzszego stopnia przy pierwszym porodzie, na szczescie mnie zszyli dobrze i nie bylo zadnyh problemow ale to podobno tez kest wskazaniem tutaj do elektywnej cesarki. No i tak sie zatanawiam, jesli uda nam sie tak daleko zajsc czy w moim przypadku porod naturalny jest bezpieczny biorac te dwie rzeczy pod uwage.

matko ja to jak tak dalej pójdzie będę musiała naprawdę do psychiatry iść po to skierowanie na cc bo mnie tu straszycie jak nie wiem co

Kochana a co się dzieje? Jeździliscie cały czas aż 500km do Białego do kliniki?
No nie jeździmy, już tam nie dzwonię nawet. Dziś dostałam plamienie i muszę sprawdzić co się dzieje. Jutro idę na IP niech sprawdza czy coś jest w macicy. Niestety beta jakoś nie powala 3870. Pięć dni temu 810. Dziś już 21 dzień po transferze.

Dziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje.
IMG_20180828_183840.jpg

Załączniki

• IMG_20180828_183840.jpg
    IMG_20180828_183840.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 454
reklama
Do góry