reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
matko ja to jak tak dalej pójdzie będę musiała naprawdę do psychiatry iść po to skierowanie na cc bo mnie tu straszycie jak nie wiem co

Nie przejmuj sie nie jest az tak zle, ja rodzilam naturlanie i mimo wyciagania malej kleszczami i rozdarcia wolalabym drugi raz tez naturalnie jesli nie byloby przeszkod wiec trauma nie moze byc az taka wielka ;)

@Never give up ja mam niby immunologie ale napisalam po 3 nieudanym transferze do Pasnika czy nie poleciłby jeszcze czegos zbadac. Kazal immunofenotyp. Takze jutro odbieram wyniki i mu przesle. I moze cos jeszcze mi dodatkowego zaleci jakis i intralipid czy cos
A do tej pory co miałaś @Kurcia od niego w zaleceniach?
Od czasu diagnozy wujka Jarka miałaś tylko ten ostatni transfer czy poprzednie też?
Bo jak mnie pamiec nie myli to poprzednie transfery były robione przed wizytą u niego.

reklama
Do góry