annemarie
Fanka BB :)
Cholera , wydalo sieProrok? Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholera , wydalo sieProrok? Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!
Jest rewelacyjnie, tak trzymać ile miałaś zarodków podanych?Dziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje. Zobacz załącznik 892706
Ja jak wiesz na be ie się nie znam ale miałam też lekkie plamienia ok 20dpt.No niby tak ale to już 21 dzień po transferze. Co ja mam robić. Jeszcze dziś to plamienie, taki różowy śluz.
matko ja to jak tak dalej pójdzie będę musiała naprawdę do psychiatry iść po to skierowanie na cc bo mnie tu straszycie jak nie wiem co
W tym dniu już się nie sprawdza bety, tylko robi USG. Wierz w swoją dzidzię i się nie stresuj.No niby tak ale to już 21 dzień po transferze. Co ja mam robić. Jeszcze dziś to plamienie, taki różowy śluz.
Dziękuję [emoji173]️Sól baaaaardzo się cieszę. Piękna beta.
Będzie chłopak! HahahaCholera , wydalo sie
A do tej pory co miałaś @Kurcia od niego w zaleceniach?@Never give up ja mam niby immunologie ale napisalam po 3 nieudanym transferze do Pasnika czy nie poleciłby jeszcze czegos zbadac. Kazal immunofenotyp. Takze jutro odbieram wyniki i mu przesle. I moze cos jeszcze mi dodatkowego zaleci jakis i intralipid czy cos
Super! Bardzo się cieszeDziękuję [emoji173]️
Normalnie nie wiedziałam jak czytać... Moja pierwsza beta po 8 latach walki z niepłodnościa...
Dziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje. Zobacz załącznik 892706