reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Never give up ja mam niby immunologie ale napisalam po 3 nieudanym transferze do Pasnika czy nie poleciłby jeszcze czegos zbadac. Kazal immunofenotyp. Takze jutro odbieram wyniki i mu przesle. I moze cos jeszcze mi dodatkowego zaleci jakis i intralipid czy cos

Dziewczęta, po udanym in vitro zostało mi trochę leków. Jeśli któraś z Was jest chętna to mam:

Neoparin 0,4ml - 2 opakowania (20szt. + 3szt), ważne do 01/2021- 50zł za całość

Oddam za darmo, tylko za koszty przesyłki:
Encorton 5mg- 1 opakowanie (20szt)- ważne do 04/2020
Luteina 100mg- 2 opakowania (60szt)- ważna do 08/2020
Estrofem 2mg- 2 opakowania (56szt)- ważne do 08/2020
Gluckophage 500mg- niecałe opakowanie (45szt)- ważne do 01/2021

Wszystko przechowywane w dobrych warunkach.
Byłabym zainteresowana tym estrofenem ile za te dwa opak chcesz ?;)

Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.
niech lekarz zmieni dawkowanie - nie potrzebna Ci hiperka kurde - lepiej mniej jajeczek a piknych!

Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.

Jaki kochany motylku ;))) już w głowie kombinował jak tu przewodzik wymienić czy coś ;))))

co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robi :p ciekawe czy przed północą skońćzy

Jakiś dzisiaj dzień hydraulika czy coś???[emoji1]

Kurde mi też dziś nic nie idzie - hybryda mi wyszła jakby dZiecko z przedszkola malowało....

reklama
Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.
Kochana a co się dzieje? Jeździliscie cały czas aż 500km do Białego do kliniki?

Do góry