reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobietki , dzwoniła Pani embriolog moj ostatni Mochikanin ( czytaj zarodek ) walczy ma 6 komórek czy jakoś tak w 3 dobie. Nie cieszyć się i czekać na telefon. Tak mie dziś na przemyślenia naszlo - bo moj mąż czasami zachowuję się jakby jeszcze nie zlazł z drzewa , a cywilizacja go przerasta ( ale i tak go kocham ) - więc może po tatusiu poprostu później zatrybi - hymmm no to czekam
Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.

reklama
Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.
Trzymam kciuki. Dużo jajek albo inaczej złotego jajka, wiesz tego właściwego:)

Kobietki , dzwoniła Pani embriolog moj ostatni Mochikanin ( czytaj zarodek ) walczy ma 6 komórek czy jakoś tak w 3 dobie. Nie cieszyć się i czekać na telefon. Tak mie dziś na przemyślenia naszlo - bo moj mąż czasami zachowuję się jakby jeszcze nie zlazł z drzewa , a cywilizacja go przerasta ( ale i tak go kocham ) - więc może po tatusiu poprostu później zatrybi - hymmm no to czekam

Super!!!!!
Mocne kciukiiiii!!!!
Jak dzwoniła miał 6 komóreczek teraz pewnie ma 8 ;)))))

Nie jestem na L4 tylko po prostu nie pracuje. Ale musimy niebawem zrobic z tym porządek. Po prostu nie było mi to potrzebne. Od dawna leczę się tylko i wyłącznie prywatnie. Ale teraz wiadomo inna sytuacja wiec będziemy się tym zajmować.
Lafantyngko jeżeli mąż pracuje to przecież może zgłosić cię jako członka rodziny i masz ubezpieczenie.

Problem w tym że to mój wujo mojej mamy szwagier z kolegą, boję się już ich chyba brać nawet na poprawkę żeby mi nie spierdzielili i za niedługo znów żebym powtórki nie miała, raz już mieliśmy taka sytuacje niedługo po wprowadzeniu się i wtedy poprawili ale co z tego [emoji26] wolę chyba już komuś sprawdzonemu zapłacić i niech zrobi jak należy

Masakra jeszcze teraz Ci takie problemy „potrzebne”;(((((

co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robi :p ciekawe czy przed północą skońćzy

Jeszcze cos ,

Absolutnym granatem jesli chodzi o pschologie nieplodnosci jest Bogda Pawelec... dziala w Krakowie, nie wiem czy nie odwiedza Novum we Warszawie?. Bardzo ja wam polecem, napisala pare wspanialych ksiazek o radzeniu sobie z nieplodnoscia, udziela konsultacji na skype ...

www. bogdapawelec.pl

Tak mi sie przypomnialo[emoji173]️
O tak. Slyszalam o niej. Chyba sie zapisze skoro jest z mojego miasta.
Niby jakos to znosze psychicznie. A moze tak mi sie tylko wydaje...
Ruszy!!! Zobaczysz.

Jeju jakie dobre wiadomości. Trzymam kciuki!

Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.

Ojjjjj nie życzę Ci hiperki..... ztrzymam kciuki ze jutro zaczniesz nakuwać brzucholek ;)))

reklama
co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robi [emoji14] ciekawe czy przed północą skońćzy
Mój właśnie robi demolke w łazience trzeba wyciąć trochę ściany z płytkami żeby dostać się tam gdzie leci [emoji97]

Do góry