reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobietki , dzwoniła Pani embriolog moj ostatni Mochikanin ( czytaj zarodek ) walczy ma 6 komórek czy jakoś tak w 3 dobie. Nie cieszyć się i czekać na telefon. Tak mie dziś na przemyślenia naszlo - bo moj mąż czasami zachowuję się jakby jeszcze nie zlazł z drzewa , a cywilizacja go przerasta ( ale i tak go kocham ) - więc może po tatusiu poprostu później zatrybi - hymmm no to czekam
Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.

reklama
Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.
Trzymam kciuki. Dużo jajek albo inaczej złotego jajka, wiesz tego właściwego:)

Kobietki , dzwoniła Pani embriolog moj ostatni Mochikanin ( czytaj zarodek ) walczy ma 6 komórek czy jakoś tak w 3 dobie. Nie cieszyć się i czekać na telefon. Tak mie dziś na przemyślenia naszlo - bo moj mąż czasami zachowuję się jakby jeszcze nie zlazł z drzewa , a cywilizacja go przerasta ( ale i tak go kocham ) - więc może po tatusiu poprostu później zatrybi - hymmm no to czekam

Super!!!!!
Mocne kciukiiiii!!!!
Jak dzwoniła miał 6 komóreczek teraz pewnie ma 8 ;)))))

Nie jestem na L4 tylko po prostu nie pracuje. Ale musimy niebawem zrobic z tym porządek. Po prostu nie było mi to potrzebne. Od dawna leczę się tylko i wyłącznie prywatnie. Ale teraz wiadomo inna sytuacja wiec będziemy się tym zajmować.
Lafantyngko jeżeli mąż pracuje to przecież może zgłosić cię jako członka rodziny i masz ubezpieczenie.

Problem w tym że to mój wujo mojej mamy szwagier z kolegą, boję się już ich chyba brać nawet na poprawkę żeby mi nie spierdzielili i za niedługo znów żebym powtórki nie miała, raz już mieliśmy taka sytuacje niedługo po wprowadzeniu się i wtedy poprawili ale co z tego [emoji26] wolę chyba już komuś sprawdzonemu zapłacić i niech zrobi jak należy

Masakra jeszcze teraz Ci takie problemy „potrzebne”;(((((

co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robi :p ciekawe czy przed północą skońćzy

Jeszcze cos ,

Absolutnym granatem jesli chodzi o pschologie nieplodnosci jest Bogda Pawelec... dziala w Krakowie, nie wiem czy nie odwiedza Novum we Warszawie?. Bardzo ja wam polecem, napisala pare wspanialych ksiazek o radzeniu sobie z nieplodnoscia, udziela konsultacji na skype ...

www. bogdapawelec.pl

Tak mi sie przypomnialo[emoji173]️
O tak. Slyszalam o niej. Chyba sie zapisze skoro jest z mojego miasta.
Niby jakos to znosze psychicznie. A moze tak mi sie tylko wydaje...
Ruszy!!! Zobaczysz.

Jeju jakie dobre wiadomości. Trzymam kciuki!

Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.

Ojjjjj nie życzę Ci hiperki..... ztrzymam kciuki ze jutro zaczniesz nakuwać brzucholek ;)))

reklama
co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robi [emoji14] ciekawe czy przed północą skońćzy
Mój właśnie robi demolke w łazience trzeba wyciąć trochę ściany z płytkami żeby dostać się tam gdzie leci [emoji97]

Do góry