PieknieKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepa na 90% dziewczynka Marysia
reklama
O myślałam ze taniej kosztuje luteina a nie to drogoNie, nie bo to jest dowcipna nie pod język. Za dwa opakowania 299zl ale to podobna cena do lutinisa w Warszawie.
lafantynka
Fanka BB :)
Bo ja bez refundacjiO myślałam ze taniej kosztuje luteina a nie to drogo
Margit2018
Agonia będzie dobrze i tej wersji się trzymamy. Nie analizuj kochana bo zwariujesz.Tak staram się sobie wmówić. W sumie to ja się uparłam na te histero. Tylko z jednej strony nadal nie wiem czy w środku wszystko w porządku a z drugiej jeżeli coś by usuwali i doszło by do krwawienia to pewnie by nie chcieli robić transferu. Sama nie wiem już co o tym myśleć czy zabieg by pomógł czy zaszkodził. Wiem że tego cyklu nie chcę stracić co ma być to będzie
Margit2018
A czemu ty bez ubezpieczenia? Mąż czy nie mąż?Bo ja bez refundacji
Dziewczyny o czego zależy czy z refundacją czy bez? U Ciebie rozumiem, że nie masz ubezpieczenia zdrowotnego, tak? Czy piszecie o tej refundacji przez samorządy?Bo ja bez refundacji
Agonia777
Gratuluję ślicznej córci Marysi piękne widokiKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepa na 90% dziewczynka Marysia
Biedroneczka83
O myślałam ze taniej kosztuje luteina a nie to drogo
Zależy jak lekarz wypisze; w klinice wypisują bez refundacji niestety
reklama
Ok, czyli po prostu zależy od tego czy jesteś u danego lekarza akurat w godzinach jego pracyna NFZ? Tzn, dostajesz zalecenie od lekarza z kliniki i przepisujesz receptę u innego? Nie orientuję się wcale jeśli chodzi o NFZZależy jak lekarz wypisze; w klinice wypisują bez refundacji niestety
Podziel się: