sunrisea
Fanka BB :)
pewnie szczęśliwyU mnie też ostatni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie szczęśliwyU mnie też ostatni
Niziutko. Bardzo mi przykro. Ściskam mocno.9dpt beta 3.92
Progesteron 52
Jutro powtórzyć betę Ale brak nadziei na wzrost
Jeju bidulek a może walczak? Może da radę!Hej. No więc dodzwoniłam sie ... i żałuję. Z 9 zaplodniło się 5 ale do dziś przeżył tylko 1 - i walczy . ale Pani embriolog nie kazała się nastawiać mocno -bo kiepsko mu idzie - eehhhhh. No cóż trzeba pomyśleć o KD lub AZ - wyć mi się chcę - quwa ale - nie mogę bo siedzę w pracy
Gratulacje wielkie kochana. Super dobre wiadomości. [emoji173]️A mam prosze
Haha. To chyba do mnie głównie.Zobacz załącznik 892213
A ja mam przesłanie na wrzesień!!!
Qwa a tp gamonie. Przeslij im paragon za.pokoj niech zwracaja.skoro to z.ich winy...Hej dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z kliniki że odwołują histeroskopię. Z nerwów nie zapytałam o powód i czekam na telefon opiekuna pacjenta by wyjaśnić. Jestem wkur... . bo zamówiłam apartament i nikt mi nie zwróci kosztów
Ja jestem zaDziewczyny swojego czasu zrobilam na Grupach , grupe „ Nasze historie” duzo dziewczyn sie juz stamtad wyprowadzilo, cos zostalo ... ale jest tam wszystko, odnosnie transferow, punkcji, lekow, diagnoza itp... gdyby ktoras chciala zebysmy to do zycia obudzily , to prosze o info. Grupa jest zamknieta .
Nie głowa nie bolałaCudownie! A głowa też Cię bolała?