1 tabl. chyba godz. przed transferem i 4 dni po transferze, jak dobrze pamiętam, to po 2 dziennie.Mam jeszcze pytanie do relanium. Dostane na to recepte ale mam jeszcze w domu kilka tabletek. Lekarz nie mowil nic o wzieciu przed transferem. Jak bylo u was? Bralyscie? Ile?
reklama
Nie zatrzymała cały czas rosła 8dpt 64 10dpt 112 12dpt 155 14dpt 197 takie miałam i już więcej ich nie robiłamU Pauliny beta sie zatrzymala
gosia321
Fanka BB :)
Ok zapomnialam zwolnilaNie zatrzymała cały czas rosła 8dpt 64 10dpt 112 12dpt 155 14dpt 197 takie miałam i już więcej ich nie robiłam
lafantynka
Ja dostałam relaniu chwile po transferze zanim jeszcze zeszłam z fotela. Także mysle ze możesz wziac sobie jedna.Mam jeszcze pytanie do relanium. Dostane na to recepte ale mam jeszcze w domu kilka tabletek. Lekarz nie mowil nic o wzieciu przed transferem. Jak bylo u was? Bralyscie? Ile?
kochanka328
kochana gratuluje piękna wiadomosc od poniedziałkuJupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione!
No zwolniła a teraz serduszko pięknie bije dzisiaj mam 8tc+1 wizyta dopiero 17wrzesnia ale chyba mdłości mi zaczęły przechodzić ,zaczyna mnie to martwić ze już przeszły ;( ale nadal tak dziwnie się czuje mam nadzieje ,ze wszystko dobrze z maleństwemOk zapomnialam zwolnila
gosia321
Mdloscj tak sobie jada w kulki raz sa a raz ich nie ma po to zeby zaraz wrocic ze zdwojona silaNo zwolniła a teraz serduszko pięknie bije dzisiaj mam 8tc+1 wizyta dopiero 17wrzesnia ale chyba mdłości mi zaczęły przechodzić ,zaczyna mnie to martwić ze już przeszły ;( ale nadal tak dziwnie się czuje mam nadzieje ,ze wszystko dobrze z maleństwem
Mieciu85
Jupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm[emoji173]️ Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pieknie gratulacje kochana [emoji173]️[emoji173]️tak sie ciesze, dawaj zdjecie !
Agniecha1508
Hej. No więc dodzwoniłam sie ... i żałuję. Z 9 zaplodniło się 5 ale do dziś przeżył tylko 1 - i walczy . ale Pani embriolog nie kazała się nastawiać mocno -bo kiepsko mu idzie - eehhhhh. No cóż trzeba pomyśleć o KD lub AZ - wyć mi się chcę - quwa ale - nie mogę bo siedzę w pracy
reklama
No narazie cisza tylko zgagę mam i tak dziwnie się czuje niech one wrócą wtedy byłam pewna ,ze jest wszystko dobrze u maluszka już bym poleciała zobaczyć czy dobrze ale mąż mówi ze nie ma mowy heheMdloscj tak sobie jada w kulki raz sa a raz ich nie ma po to zeby zaraz wrocic ze zdwojona sila
Podziel się: