reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde kochana a co oni mówią jaka jest przyczyna? Przybliżysz swoją historie? Przepraszam jeśli już pisałaś ale trochę wybiórczo tu jestem bo jestem korposzczurem, jak to się mówi i nie ma czasu.
Ahm masz chyba ok skoro tyle produkujesz? A ile masz lat?
Co to jest AŻ?
Kuzwa - powinny tu być te podpisy cholerne żebyśmy się nie musiały wstydzić za pytania już 100 razy odpowiedzialne.

Trzymam kciuku za jedynaka - żeby wszystkich zaskoczył?
Ale nie które dziewczyny to maja, np jedna z tej strony wpisów, nazywa się @dżoasia więc może nam powie jak to się robi? :D :p

reklama
Hej. No więc dodzwoniłam sie ... i żałuję. Z 9 zaplodniło się 5 ale do dziś przeżył tylko 1 - i walczy . ale Pani embriolog nie kazała się nastawiać mocno -bo kiepsko mu idzie - eehhhhh. No cóż trzeba pomyśleć o KD lub AZ - wyć mi się chcę - quwa ale - nie mogę bo siedzę w pracy
O kur... [emoji24][emoji24][emoji24]
Ale trzymam.mocno kciuki za ta jedna kropke [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]

miał być na 5 dobę by zobaczyć czy przeżyją ostatnio wszystkie padły w 4 dobie. Ehh chyba zmiana kliniki nie wyszła mi na dobre , napewno psychicznie.
Niunia niech Ci może transferują już jutro walecznego - może okaże się, że u mamuśki będzie mu najlepiej.... :*
3maj się Kochana dzielnie chociaż wiem, że teraz nawet takie słowa mogą Cię ostro wk&&^%$$.... :(

Kurde kochana a co oni mówią jaka jest przyczyna? Przybliżysz swoją historie? Przepraszam jeśli już pisałaś ale trochę wybiórczo tu jestem bo jestem korposzczurem, jak to się mówi i nie ma czasu.
Ahm masz chyba ok skoro tyle produkujesz? A ile masz lat?
Co to jest AŻ?
Kuzwa - powinny tu być te podpisy cholerne żebyśmy się nie musiały wstydzić za pytania już 100 razy odpowiedzialne.

Trzymam kciuku za jedynaka - żeby wszystkich zaskoczył?
@Biedroneczka83 - kochana stara jestem 41lat , AMH 1.60 - porzednio zapłodnienie 5 szt. - 1 podany w 3 dobie , reszta padła- zmiana kliniki - pobranych 9 jaj- nadawało sie 5 - 1 walczy reszta padła - AZ adopcja zarodka KD - komorki dawczyni

reklama
Dziewczyny swojego czasu zrobilam na Grupach , grupe „ Nasze historie” duzo dziewczyn sie juz stamtad wyprowadzilo, cos zostalo ... ale jest tam wszystko, odnosnie transferow, punkcji, lekow, diagnoza itp... gdyby ktoras chciala zebysmy to do zycia obudzily , to prosze o info. Grupa jest zamknieta .

Do góry