reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sol, az mi serce stanelo jak to przeczytalam, dobrze ze lezysz spokojnie i dodatkowy progesteron aplikuesz, to chyba najlepsze co mozemy dla kropka zrobic. Tak jak dziewczyny pisza tez wierze ze bedzie ok, moze krwiak, a moze progesteron za nisko spadl, a teraz jak podciagniesz to bedzie dobrze. Az szkoda ze nie jestem blizej bo bym wsiadla w auto z moim kroliczkiem z duracella do twojego prZyjechala i z toba siedziala :***. Trzymaj sie kochana i dbaj o siebie.
Kochana jesteś. Zobaczymy. Już się pogodziłam że Ci na być to będzie. Króliczki na pewno musimy kiedyś spotkać :)
Co do mojego progesteronu to zapodalam dziś odlot, nie wiem czy nie za dużo. No i co mam w razie czego zrobić jutro. Kontynuować te końskie dawki?

Masz opcje isc na Bete Sol?
Bo zrec tyle prg nie ma sensu, okresu i tak nie zatrzyma, jedynie brzuch cie bedzie jeszcze vardziej bolal, poleci mnie jak spadnie wartosc we krwi to chlusnie na dobre. Zrob rano test , jak nie mozesz na Bete i pojutrze jeszcze raz... zobaczymy co kreska mowi. Qwa jakie to wszystko ciezkie:(

Masz opcje isc na Bete Sol?
Bo zrec tyle prg nie ma sensu, okresu i tak nie zatrzyma, jedynie brzuch cie bedzie jeszcze vardziej bolal, poleci mnie jak spadnie wartosc we krwi to chlusnie na dobre. Zrob rano test , jak nie mozesz na Bete i pojutrze jeszcze raz... zobaczymy co kreska mowi. Qwa jakie to wszystko ciezkie:(
Na bete pójdę we wtorek. Dopiero wtedy mnie przyjmą o ile jeszcze będzie warto.
Na razie się uspokoiło ale nie wiem, jestem spokojna ale nadzieji sobie nie robię.
Wpakowalam w siebie dużo, dużo progesteronu. Nie wiem jak się jutro z tego wyplącze.
Jak zrobiłam test po tym krwawieniu to pokazał mi 2-3 tyg czyli git. Ale jutro to może być zupełnie inna inszość i jak mi pokaże 1-2 to znaczy że beta spada i już po wszystkim...

Dam znać. Dziekuje Ci kochana za Twoja troskę.

@Sol strasznie mi przykro. Jak sytuacja, zatrzymało się trochę to krwawienie? Moim zdaniem nie ma sensu nigdzie jechać. Za wcześnie. Połóż się, weź nospę, magnez, dodatkowy progesteron. Jutro też. I sprawdź betę jak tylko będziesz mogła. Przytulam.

@Ozis - ja mam 3 psiaki - 1 ze schroniska, 2 zgarnięte z ulicy. Też je kocham jak dzieci. I też ze mną śpią :)

@NataliaNNN, mój progesteron był cały czas ok 26-27.

Kochana jesteś. Zobaczymy. Już się pogodziłam że Ci na być to będzie. Króliczki na pewno musimy kiedyś spotkać :)
Co do mojego progesteronu to zapodalam dziś odlot, nie wiem czy nie za dużo. No i co mam w razie czego zrobić jutro. Kontynuować te końskie dawki?

Najwazniejsze kochana odpoczywaj, moze moglabys malutka komus zaufanemu pod opieke jutro dac jesli twojego meza nie ma i lezec palckiem, bo wiadomo jak to przy dziecku. Moj tez caly weekend za granica i same sie bujamy.Tak spotkanie kroliczkow obowiazkowe :) moim zdaniem musisz utrzymywac ten poziom progesteronu zeby dramatucznie nie spadl bo to chyba niedobre wiec ja bym to samo aplikowala jutro. Jak bys byla w potrzebie to ja mam 2 pudelka crinone i zapas lutniusa wlasnie do mnie jedzie wiec jak cos to pisz.

reklama
Na bete pójdę we wtorek. Dopiero wtedy mnie przyjmą o ile jeszcze będzie warto.
Na razie się uspokoiło ale nie wiem, jestem spokojna ale nadzieji sobie nie robię.
Wpakowalam w siebie dużo, dużo progesteronu. Nie wiem jak się jutro z tego wyplącze.
Jak zrobiłam test po tym krwawieniu to pokazał mi 2-3 tyg czyli git. Ale jutro to może być zupełnie inna inszość i jak mi pokaże 1-2 to znaczy że beta spada i już po wszystkim...

Dam znać. Dziekuje Ci kochana za Twoja troskę.
Oby to byl krwiak :hmm:

Do góry