Agniecha1508
Fanka BB :)
spróbuj - błonnika witalnegoTo niestety dla mnie odpada ze wzgledu na błonnik jabłkowy, bo zwyczajnie jestem uczulona na jablka Ale sklad ma bardzo ciekawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spróbuj - błonnika witalnegoTo niestety dla mnie odpada ze wzgledu na błonnik jabłkowy, bo zwyczajnie jestem uczulona na jablka Ale sklad ma bardzo ciekawy
Dziekuje że pytaszNevereczka a Ty jak po pierwszych dawkach gonapeptylu się czujesz?
oki - dzieki - moze dobrze radzisz - no to od jutra tylko kwas , mama dha , E , magnez .No właśnie @Agniecha1508 to samo z witaminą D - masz dvitum i w ferti formula (jeśli bierzesz 2x1) łącnie 8tys jednostek. Trochę dużo. Pozmniejszaj już te dawki rzed transferem. Teraz bym się przerzuciła już tylko na jedne witanimy dla kobiet w ciąży (jakiś femibion czy inną pregnę).
Tez tak miałam 3 lekarzy mi powiedziało zero suplementów poza kwasem foliowym. Mimo że miałam wykupione, to leżą. Podziwiam jak tak czytam, że się nie boicie i tyle w siebie ładujecieJa te jutro zaciazam biore tylko estrofem i progesteron i kwas foliowy.
konsultowane z lekarzem- będę żyłaJessssso Kochana, podziwiam, ja bym sie bala ze to wszystko ze soba reaguje w zoladku i zacznie mnie dobijac xD
Oby oby! Ja mam cicha nadzieje ze moja trzecia tez bedzie jak pierwsza ptzy tej drugiej nie dosc ze miernota z jajami byla to jeszcze cyce jak donice i +3kg, czego dopiero teraz sie pozbylam :/ a przy pierwszej chyba -4kg bylo i czulam sie jak 16tkaDziekuje że pytasz
Bez żadnych zmian,na razie jeden zastrzyk za mną... zaraz będzie szedł drugi w ruch :-)
Mam nadzieję że zniose ta stymulacje tak samo jak poprzednią :-)
Jeśli tak by było to byłoby cuuuudownie
Kurza twarz to jak wy to robicie że nie które chudniecie w trakcie stymulacji???Oby oby! Ja mam cicha nadzieje ze moja trzecia tez bedzie jak pierwsza ptzy tej drugiej nie dosc ze miernota z jajami byla to jeszcze cyce jak donice i +3kg, czego dopiero teraz sie pozbylam :/ a przy pierwszej chyba -4kg bylo i czulam sie jak 16tka
hahahha a w ciechocinku masz samolot na środku gabinetu i jak na niego wsiadasz to pipką centralnie naprzeciwko męża kurde dziwnie tak - jakby mój się rozkładał przed jakąś babą doktorką i jakby ona na moich oczach go czymś smyrała po jajkach to chyba bym jej dała w łeb
Moj sie na moja prosbe cofa za ta papierowe dyndajace cosie... chociaz dr sie strasznie dziwnie na niego patrzy wtedyhahahha a w ciechocinku masz samolot na środku gabinetu i jak na niego wsiadasz to pipką centralnie naprzeciwko męża kurde dziwnie tak - jakby mój się rozkładał przed jakąś babą doktorką i jakby ona na moich oczach go czymś smyrała po jajkach to chyba bym jej dała w łeb