reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam że to napiszę, ale masz naprawdę beznadziejną siostrę. Ja bym takiej wygarnęła od debilek, a potem ograniczała kontakty do minimum. Nawet jak sama wierzy w takie bzdury, to powinna je zachować dla siebie, a nie podcinać Ci skrzydła.
Nie wierz w to. Wróżka to nie lekarz z fachową wiedzą, tylko naciągaczka która zarabia na naiwniakach.
Dokładnie masz racje.. mi wróżka powiedziała ,ze będę miała 3 dzieci ,a jak do tej pory 9lat bez ,a aktywnie 3 lata i dalej nic , a lata leca ,,,a nie powiem już.m o tym ze oddam pierścionek i będę z kimś innym
Bla bla bla nie słuchaj wróżek one nie moga mówić o chorobie , a tym bardziej ze czy możesz czy nie możesz miec dzieci

O tak:) pogoda jest cudowna:) można w końcu iść z burkiem na spacer i nie zostać pożartym przez komary:)

Cholera, miałam iść z burkiem na spacer, ubrałam się, nawet adidasy założyłam (2tyg przed porodem to nie lada wyczyn:D), 50m od domu zaczęło ciulać8-). No to wracam, rozebrałam się, siadam na kanapie i co?...przestało ciulać:sorry:.
Dalej uważam że pogoda fajna, tylko żeby tak w ciula nie leciała:rofl:

Dziękuję kochana ,ja nie potrzebnie dobieram sobie tak wszytsko do głowy a każdy kolejny nie udany transfer budzi we mnie jakieś konkluzje że może jednak to prawda...
Ale macie rację nie ma co się rozczulać nad tym wszystkim muszę trochę zachować mechanicznie podchodzić do tego wszystkiego bo inaczej naprawdę zwariuje najwazniejsze że wy jesteście i potraficie mnie spowrotem ściągnąć na ziemię !!!
Dziękuję wam bardzo !!!! ❤️❤️❤️❤️ :)
Olka, sorry że pastwimy się tu tak nad Twoją siostrą, ale wiesz co byś jej mogła odpowiedzieć z kamiennym spokojem? Że Twoim zdaniem wróżka się pomyliła i to na pewno chodziło o nią... ciekawe, czy by nie zabolało.

Dziewczyny czy to możliwe żeby antybiotyk dopochwowy działał na moje samopoczucie? Tzn. osłabienie, senność, jak wstaje to kręci mi się w głowie itp. Czuję pieczenie po nim i nie bardzo mogę usiąść:oo:, wczoraj na noc wzięłam pierwszą tabletkę. Dodam, że na mnie działa już nasennie jeden Apap.

Dziękuję bardzo za te wszystkie ciepłe słowa ❤️❤️❤️ tylko wy potraficie zrozumieć co czuje druga osoba...
Jak ja słyszę że może warto odpuścić albo zostawić wszystko w rękach Boga , to wierzcie mi szlak mnie trafia... No ale jak to się mówi syty głodnego nigdy nie zrozumie , a jeśli chodzi o siostrę to ona nawet nie wie o tych wszystkich moich przygodach tylko tak z dupy za przeproszeniem mi to wystrzeliła... Ja też nie wierzę we wróżki ale wiecie jak to jest... Jak się usłyszy coś takiego to od razu człowiek wariuje...
Przynajmniej ja...
Jeszcze raz bardzo dziękuję !!!❤️❤️❤️❤️
Jesteście niezastąpione :blink:
Ja to zawsze mówię, że ludziom, że w Boga by lepiej uwierzyli a nie we wróżki, którym się nie chce do roboty chodzić i szukają idiotów co je będą utrzymywać wrrr.. siostra też aktu nie ma ech... może sama miała zły dzień, pomyśl co jej wróżka o niej samej nagadała...

reklama
Do góry