reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

to proś koniecznie o embrioglue i ah. Ja tylko do ostatniego transferu nie miałam embrioglue i beta nie drgnęła. Tym bardziej, że u ciebie jak nie do końca z tym endometrium jest ok, to może dodatkowe medium pomogłoby bąblowi się zagnieździć.
A w czym to pomaga jeśli mogę zapytać ?
Do doktorki mam chyba więcej pytań niż za pierwszym razem...

reklama
@Niezapominajka2018 tak trzymac :) Nie ma sensu staś w miejscu :)

@Sol no i pięknie!! Weszłam rano na sekundke dosłownie bo byłam ciekawa Twojego wyniku! I od razu się lepiej piąteczek przeżywało :D

@Justin87 śliczny avatarek :)

Sylvia co u Ciebie? Jak maleństwo? :)

Piękny Kropuś!!! Juz nawet pajacyk taki śliczny :)

Gratulacje!!! Progesteron ładny, skoro lekarz uważa, że niski to można odciągnąć, ale nie ma powodów do obaw :)

@Margit2018

Jak endo słabo rosło to pewnie rzez brakujące kiry (nie pamiętam już ale chyba to tobie ich kilka brakuje?) - na to accofil najlepiej domacicznie i będzie dobrze :)

Przewinęło się tu kilka dziewczyn z macierzyństwa ;)
Może tak, ale ja dopiero robię badania do Pasnika, czekam na wyniki ;-)

Raczej nie , odnosnie endometrium nie ma co dyskutowac bo tylu ilu lekarzy tyle zdan na ten temat;)chociaz lepiej by bylo zeby podroslo do 10 mm. Moga ci przeciez estradiolu dolozyc, Ale tez od tego jest lekarz zeby tym sterowac, ja mialam zawsze za wysokie, tez nie dobrze;)[/QUOTE
Dziewczyny czy wy też tak strasznie stresowalyscie się podejściem do transferu po ostatniego mrożaczka... ?
Ja się tak strasznie boje że aż mnie paralizuje na samą myśl o tym że może się nie udać :( strasznie to przeżywam...
Tym bardziej że to będzie już mój 4 transfer i do tej pory beta nawet nie drgnęła ... :( Jak na bym chciała mieć pewność że teraz już się uda...:zawstydzona/y: a najgorsze jest to że mimo iż ja kompletnie nie wierzę w takie rzeczy to moja siostra ostatnio mi wypaliła z tekstem że wróżka do której ona chodzi , przepowiedziała jej że nie będę mieć dzieci...
I teraz mnie to jeszcze bardziej męczy że to wszystko nie ma szans...
Mimo że walczę dopiero rok to mam już dość...
Nie mam siły na kolejne stymulacje...
Punkcję itp...
:hmm:
Twoja siostra powinna się ugryźć w język! Nie bierz sobie do serca takich rzeczy! To jakieś bzdury. Wierz w swoje marzenia, a ona predzej czy później się spełnią ☺️

Raczej nie , odnosnie endometrium nie ma co dyskutowac bo tylu ilu lekarzy tyle zdan na ten temat;)chociaz lepiej by bylo zeby podroslo do 10 mm. Moga ci przeciez estradiolu dolozyc, Ale tez od tego jest lekarz zeby tym sterowac, ja mialam zawsze za wysokie, tez nie dobrze;)
Dokładali mi, ale i tak słabo rosło... Ale masz rację, pewnie nie zrobiliby transferu, gdyby Endo nie było odpowiednie.

reklama
Do góry