reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Wszystko masz cacy❤️
Progesteron jak najbardziej w normie , bedzie rosl
Estradiol masz mega( znaczy ze endo sie buduje i nie ma zamiaru zluszczac)
Beta bedzie teraz pieknie rosla
A ty kochana idziesz na wielkie lody i juz dzisiaj nic nie obliczasz, czy dobrze czy zle, kapito:D:D:D

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Super!! Cudnie czyta się takie wiadomości! Bardzo się cieszę i gratuluje!

Dziewczyny, wsumie to juz kiedys pytalam o to, czy jest wsrod was ktos kto zna sie na prawie pracy i kojarze, ze ktoras z was odpowiedziala, ze chyba jest kadrowa czy cos w tym stylu...ale nie chcialam wtedy tylka zaprzatac, bo myslalam, ze sytuacja sie rozwiazala. Niestety, nie rozwiazala sie, chcialabym zatem powrocic do tematu. Czy ktoras z was moglaby wytlumaczyc mi kilka rzeczy z prawa pracy? Priv w razie czego :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pięknie [emoji4] gratuluję kochana

Do góry