reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a czym smarujecie brzuszki żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Czytałam ze im wcześniej się zacznie tym większe prawdopodobieństwo ze obejdzie się bez większych zmian .
Przez pierwsze 3 miesiace oliwka dla dzieci babydream z rosmana teraz jej wersja dla mam bo dostalam gratis z rosmana a mam zamiar kupic oliwke hipp lub maslo do ciala dla kobiet w ciazy

reklama
Kochane podziekuje zbiorowo bo nie bede wam forum zasmiecac ;) jeszcze raz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️za kciukasy. Dr kazal mi jeszcze progesteron sprawdzic bo u mnie byl taki niski wuec dla pewnosci. Jestem w labie i zrobili progesteron, Teraz mi podaja lunch z intralipidu, juz ostatni, wiec 4 godzinki bede sobie tu swierkla ;)
Mieciu, ciesz sie ogromnie z twojego szczescia❤️Tym progesteronem sie nie przejmuj , widocznie taka twoja natura, ja bralam ze 2 razy wiecej i nez mi nigdy ponad 40 nie skoczyl, takze teges:p

Witam. No już po podgladzie jajków
Jest 9 sztuków - nie wielka ta hodowla. sobota 25.08.18 pobranie. Transfer we czwartek 30.08.18 - jak będzie co transferować. Tym razem mniej ale może poszło w jakość nie ilość. także @Justin87 proszę o dopisanie do kalendarza , a Was dziewczynki o mega mocne ✊✊✊ do czwartku za owocny seksik na szkle.
@Agniecha1508 super wynik pamiętaj liczy się ilość a nie jakość. Trzymam kciuki za sobotę i owocne jajozbiory✊✊✊✊

Ja miałam podany ovitrelle 1/3 w dniu transferu na lepsze zagnieżdżenie i po 3 dniach przy I weryfikacji beta była 43 i lekarz powiedział żeby się tym nie sugerować bo to po leku. Przy II była beta 6,3 i lekarz powiedział że to jeszcze nic nie znaczy najważniejsza beta z III weryfijacji w 9 dpt. Wtedy beta wyszła 3,8 czyli coś się działo ale ciąży z tego nie było.

Buu odebrałam wyniki tsh - zrobiłam kontrolnie na własne zlecenie i strasznie nisko w życiu takiego wyniku nie miałam poniżej normy ktoś tu miał niskie tsh, czy lekarze coś mówili o konsekwencjach dla dzidzi?
Napisałam do mojego endokrynologa i czekam na odpowiedz...
Boję się :(
Mi po pozytywnen becie spadla do nadczynnosci czyli tez ponizej normy zamiast zwiekszac dawke lekarz pozostawil mnie na 75 i raz w tygodniu 50. W ciazy tak moze byc

reklama
Mieciu, ciesz sie ogromnie z twojego szczescia[emoji173]️Tym progesteronem sie nie przejmuj , widocznie taka twoja natura, ja bralam ze 2 razy wiecej i nez mi nigdy ponad 40 nie skoczyl, takze teges:p

Dziekuje Annemarie[emoji173]️ sama jestem ciekawa jaki ten progesteron, ale widac gdzie ma byc to jest. Ty tez dzisiaj sie poisz intralipidem? Ja mam na wieszaku podawany znowu ;)
IMG_0716.JPG

Załączniki

• IMG_0716.JPG
    IMG_0716.JPG
    286,3 KB · Wyświetleń: 445
Do góry