reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a czym smarujecie brzuszki żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Czytałam ze im wcześniej się zacznie tym większe prawdopodobieństwo ze obejdzie się bez większych zmian .
Przez pierwsze 3 miesiace oliwka dla dzieci babydream z rosmana teraz jej wersja dla mam bo dostalam gratis z rosmana a mam zamiar kupic oliwke hipp lub maslo do ciala dla kobiet w ciazy

reklama
Kochane podziekuje zbiorowo bo nie bede wam forum zasmiecac ;) jeszcze raz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️za kciukasy. Dr kazal mi jeszcze progesteron sprawdzic bo u mnie byl taki niski wuec dla pewnosci. Jestem w labie i zrobili progesteron, Teraz mi podaja lunch z intralipidu, juz ostatni, wiec 4 godzinki bede sobie tu swierkla ;)
Mieciu, ciesz sie ogromnie z twojego szczescia❤️Tym progesteronem sie nie przejmuj , widocznie taka twoja natura, ja bralam ze 2 razy wiecej i nez mi nigdy ponad 40 nie skoczyl, takze teges:p

Witam. No już po podgladzie jajków
Jest 9 sztuków - nie wielka ta hodowla. sobota 25.08.18 pobranie. Transfer we czwartek 30.08.18 - jak będzie co transferować. Tym razem mniej ale może poszło w jakość nie ilość. także @Justin87 proszę o dopisanie do kalendarza , a Was dziewczynki o mega mocne ✊✊✊ do czwartku za owocny seksik na szkle.
@Agniecha1508 super wynik pamiętaj liczy się ilość a nie jakość. Trzymam kciuki za sobotę i owocne jajozbiory✊✊✊✊

Ja miałam podany ovitrelle 1/3 w dniu transferu na lepsze zagnieżdżenie i po 3 dniach przy I weryfikacji beta była 43 i lekarz powiedział żeby się tym nie sugerować bo to po leku. Przy II była beta 6,3 i lekarz powiedział że to jeszcze nic nie znaczy najważniejsza beta z III weryfijacji w 9 dpt. Wtedy beta wyszła 3,8 czyli coś się działo ale ciąży z tego nie było.

Buu odebrałam wyniki tsh - zrobiłam kontrolnie na własne zlecenie i strasznie nisko w życiu takiego wyniku nie miałam poniżej normy ktoś tu miał niskie tsh, czy lekarze coś mówili o konsekwencjach dla dzidzi?
Napisałam do mojego endokrynologa i czekam na odpowiedz...
Boję się :(
Mi po pozytywnen becie spadla do nadczynnosci czyli tez ponizej normy zamiast zwiekszac dawke lekarz pozostawil mnie na 75 i raz w tygodniu 50. W ciazy tak moze byc

reklama
Mieciu, ciesz sie ogromnie z twojego szczescia[emoji173]️Tym progesteronem sie nie przejmuj , widocznie taka twoja natura, ja bralam ze 2 razy wiecej i nez mi nigdy ponad 40 nie skoczyl, takze teges:p

Dziekuje Annemarie[emoji173]️ sama jestem ciekawa jaki ten progesteron, ale widac gdzie ma byc to jest. Ty tez dzisiaj sie poisz intralipidem? Ja mam na wieszaku podawany znowu ;)
IMG_0716.JPG

Załączniki

• IMG_0716.JPG
    IMG_0716.JPG
    286,3 KB · Wyświetleń: 448
Do góry