Szczęście a co u Ciebie ? Kiedy transfer ?Jak mocno to licz od dzis
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@annemarie oczywiście że masz racjęAgniecha, nie oszukujmy sie ... w zadnym wieku przy in vitro nie mozna na cud liczyc i na proste leczenie. Trzeba kombinowac gdzie bedzie mi lepiej i gdzie jest lekarz ktory chce mi pomoc, a nie wykasowas.
kochanka328
gratulacje mamusia rosnijcie zdrowoZobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
U
użytkowniczka v
Gość
Ale pięknie przyrasta! Gratulacje Mamusiu!Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.
Ja właśnie jadę na wizytę kontrolną. Beta spada,kontrolowałam wczoraj i było 370.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Super❤ Teraz już proszę Miecia żadnego czarnowidztwa nie uprawiać Rośnijcie zdrowo
annemarie
Niestety@annemarie oczywiście że masz rację
U
użytkowniczka v
Gość
Super!♡♡♡ Jeszcze raz gratulacje. Rośnijcie zdrowo :*Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
reklama
lafantynka
Na to liczęDziewczyno z taka beta to juz moze serduszko pikac
Podziel się: