reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a czym smarujecie brzuszki żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Czytałam ze im wcześniej się zacznie tym większe prawdopodobieństwo ze obejdzie się bez większych zmian .

Ja w pierwszym trymestrze olejem z migdałów i oliwką dla dzieci. Potem palmers krem, elancyl krem na zmianę. Teraz kupiłam babydream lotion. Do porodu 2-3 tygodnie puki co jest ok (tfu, tfu, tfu). A skłonność mam bo w sumie od podstawówki mam na lędźwiach, pośladkach, piersiach i łydkach. Nawet jak nie pomoże to napewno nie zaszkodzi:)

Ja w pierwszym trymestrze olejem z migdałów i oliwką dla dzieci. Potem palmers krem, elancyl krem na zmianę. Teraz kupiłam babydream lotion. Do porodu 2-3 tygodnie puki co jest ok (tfu, tfu, tfu). A skłonność mam bo w sumie od podstawówki mam na lędźwiach, pośladkach, piersiach i łydkach. Nawet jak nie pomoże to napewno nie zaszkodzi:)
Ten palmers to kojarzę z reklam, a gdzie to można kupić?? rozejrzę się dziś jak wybiorę się na zakupy.

I nadeszła burza i pioruny :)
Co Ty mówisz uuu
No powiem Wam ze co do piersi to u mnie jest mega różnica! Są takie pełniejsze, mysle ze spokojnie mam teraz miskę D. Po domu to chodzę sobie na luzie bez biustonosza ale lada dzień muszę zakupić większy rozmiar.
Oj, Ty to masz dobrze, ja mam normalnie G, a jak byłam w ciąży - do 9 tyg tylko niestety, to i tak już nie bardzo się mieściły, także piersi powiększają się na początku i mi się wydaje, że pomimo straty u mnie i tak trochę większe zostały

reklama
Do góry