reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Skoro lekarka powiedziała, że w następnym tygodniu transfer, to powinna Cię na niego umówić. A jakie masz grube endometrium? 31.08 będziesz dopiero w 14 dc, więc powinno być ok. Ty jesteś na cyklu sztucznym?
Na sztucznym cyklu mówiła ze mam grubość 7 nie wiem jak to fachowo powiedziec bo nie bardzo umiem przekształcić język fr ;)..ale jeśli mam w piątek 2 kontrol to raczej za tydzień nie będzie transferu

reklama
To już żadna kropeczka, to jest kropa z serduszkiem! :D Teraz proszę włączyć pozytywne myślenie. Jeśli dobrze liczę, to będziesz miała kwietniowo-majowego bąbla. To są super dzieci, wiem coś o tym, bo moja córka jest z 7 maja. ;)

Dziekuje :) na usg niby wyszlo 5 tydz 6dz, ale dr mowil ze przy takich malenstwach to ciezko okreslic dokladnie. ale jak ja obliczam to 6+2, czyli podobnie. Wg usg 20 kwietnia.

No właśnie dzwoniła z kliniki i jak byłam na endo to powiedziała ,ze w następnym tyg transfer ,a pielęgniarka teraz ,ze na druga kontrol mam przyjść w piątek cos bardzo długo to trwa hmm może dlatego,ze mam 7 dopiero ,a może to powoli rosnie przez encorton? Miesiączka była 17 ,a pierwsza kontrol 24 i druga 31 nie za duza odległość ??
Ta druga kontrola wypadnie Ci na 14dc więc powinno być ok. Ja miałam druga kontrole w 13dc. Myślę że encorton nie ma wpływu na endometrium. I wydaje mi się że wcale nie rośnie słabo. 7 mm w 7dc to nie jest źle. U mnie 10dc było 7.6mm zaledwie.

Kochane podziekuje zbiorowo bo nie bede wam forum zasmiecac ;) jeszcze raz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️za kciukasy. Dr kazal mi jeszcze progesteron sprawdzic bo u mnie byl taki niski wuec dla pewnosci. Jestem w labie i zrobili progesteron, Teraz mi podaja lunch z intralipidu, juz ostatni, wiec 4 godzinki bede sobie tu swierkla ;)

reklama
Ta druga kontrola wypadnie Ci na 14dc więc powinno być ok. Ja miałam druga kontrole w 13dc. Myślę że encorton nie ma wpływu na endometrium. I wydaje mi się że wcale nie rośnie słabo. 7 mm w 7dc to nie jest źle. U mnie 10dc było 7.6mm zaledwie.
Oho to mnie pocieszyłas ;) nigdy nie zwracałam uwagi na te dni i ta grubość ,ale dziś pomyslalam ze to zbyt małe dlatego 2 kontrol tak pozno

Do góry