reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Dziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Ja mysle, ze dzis pierwszy dzien jesli zywa krew.
Ja bym liczyła od dzisiajDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Kochana z taką beta to ja bym już po sklepach za spichami latała ten optymizm jest jak najbardziej uzasadnionyOptymistycznie podchodzisz do sprawy!
Ten palmers to kojarzę z reklam, a gdzie to można kupić?? rozejrzę się dziś jak wybiorę się na zakupy.
Palmers w drogerii, elancyl w aptece. Do tego przy wcieraniu delikatnie podstrzypywałam brzuch, żeby się krem lepiej wchłaniał (wersja dla zdrowej ciąży, bez krwiaczków i innych przygód).
CzekamyDam dam na pewno czekam i cala sie trzese [emoji51]
annemarie
Dzisiaj , jesli to nie plamienie tylko juz z grubej ruryDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
kochanka328
od dzis 1 dzien bym liczyłaDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Szczescie1986
Jak mocno to licz od dzisDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
reklama
Oki dziękuję [emoji4]Ja mysle, ze dzis pierwszy dzien jesli zywa krew.
Podziel się: