reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

encoron sie odstawia od 6 tyg ciazy , czyli od zakladanej akcji serca. Moze niestety powodowac wady u dziecka, wiec nie ma sie co z tym bujac za dlugo. Z drugiej strony maskuje stany zapalne co tez nie jest zbyt dobrze widziane.
Teraz właśnie zaczął mi się 6 tydzień 1 dzień! w poniedziałek mam wizytę, zapytam swojego lekarza czy już moge odstawić.

reklama
Musisz miec wirusologie z 3 trymestru
Pal licho 1 skoro nic ci nie zlecil jakis konowal a nie lekarz

Hmmm, ja też mam wirusologię z I trymestru, vdrl z maja i tylko hbs powiedziała że mogę powtórzyć. Ale właśnie sprawdziłam w rozpisce ze szkoły rodzenia i tylko przy gbs jest napisane, że w 35tc mają być zrobione. Reszta że aktualne (nie chodzę do gina na nfz, ale przypuszczam że takowy nie daje 2x w ciąży skierowań na te badania).

Czy mam rozumieć, że lekarz zalecił Ci steryd bez żadnych badań? :szok: Ja też źle znoszę encorton i nie będę więcej przyjmować jeśli to nie będzie konieczne.
No właśnie nie wiem. Ja w zasadzie przed kriotransferze nie miałam badań poza usg. Teraz nie wiem czy to dobrze że nie biorę tego encortonu

reklama
Do góry