Sol
Fanka BB :)
Dziewczyny ale wy jesteście kochane i pełne wiary optymistki!Podpisuje się! Będzie dobrze![emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ale wy jesteście kochane i pełne wiary optymistki!Podpisuje się! Będzie dobrze![emoji173]️
No tak, tak. Może być. Jak mi nic nie pokaże to będzie jeszcze malutka nadzieja... Wiem, że różnie to bywa.Mi przy becie 15 nic nie pokazał, przy 24 też był biały. Po wyschnięciu dopiero był ślad kreski.
o, z dynią. To już mi dałaś pomysł na jutrzejsze śniadanie. Dzięki. :*Ja bardzo lubie kasze jaglana! Pyszna jest z tarta dynia na mleku. Ale najlepiej to mi smakuje jak babcia zrobi bo mi taka smaczna nie wychodzi.
Cuuudownie. Będzie dobrze. :*W poniedzialek podchodzimy do transferu. Na szczescie z endo wszystko ok i czysto.
Teraz bede przezywala az do poniedzialku
Wiara czyni cuda xNie bedzie zadnej porazki! wierzymy w kropka [emoji173]️
Super wieści!W poniedzialek podchodzimy do transferu. Na szczescie z endo wszystko ok i czysto.
Teraz bede przezywala az do poniedzialku
Muszę kupić sobie batona. Oby mnie później zgaga nie wykończyła.Hehe ja zjadlam 2 batony wypilam puszke pepsi a moja i tak smacznie spala
Dzięki @motylek24. A Ty kontroluje Twoja betę jeszcze?Mi przy becie 15 nic nie pokazał, przy 24 też był biały. Po wyschnięciu dopiero był ślad kreski.