reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

aj widzisz napisałam kiry a miałam na myśli NK?Czy one mogą spaść pod wpływem czegoś?
Moga , przez intralipid, encorton, accofil... tyle ze HLA z KIRami produkuja odpowiedz na NK...czyli wszystko jest polaczone.
Ja bym KiRy bardziej niz NK badala , bo na to trzeba juz z armaty strzelac a na podwyzszone NK tluszczem sojowym czyli intralipidem.

reklama
Dziewczyny poradzcie jak myslicie najlepiej zrobic. Od Pasnika mam zelecony intralipid, dwa juz mialam 2 tyg przed i w dniu transferu, a trzeci mam zrobic 4tyg po transferze. Czy jak zrobie 2 dni pozneij to aie cos stanie? Moge jeszcze zrobic 2 dni wczesniej. To chyba nie ma az takiego znaczenia, co myslicie?
Mieciu, intralipid utrzymuje swoje dzialanie okolo 2 tyg tyle ze w ciazy NK lubi skakac , dlatego mysle ze lepiej robic w strone szybciej niz pozniej❤️

Moga , przez intralipid, encorton, accofil... tyle ze HLA z KIRami produkuja odpowiedz na NK...czyli wszystko jest polaczone.
Ja bym KiRy bardziej niz NK badala , bo na to trzeba juz z armaty strzelac a na podwyzszone NK tluszczem sojowym czyli intralipidem.
Kiry przebadane także accofil był już przy 2 transferach podany ale nie udało się.
walki ciąg dalszy i chyba czekają mnie zmiany w klinice i lekarzach.

Byłam na sorze.. przyjeli mnie w miare szybko . Krew ustąpiła , teraz tylko brudzę. Myślą , że to spadek prg.. ale nikt go nie zbadal ehh.. Mały prawie 6cm , serducho biło 160 u/min. Teraz leżę i czekam na tel od lekarza.. i czekam i czekam. Nic nie wiem.. oby było dobrze...

Byłam na sorze.. przyjeli mnie w miare szybko . Krew ustąpiła , teraz tylko brudzę. Myślą , że to spadek prg.. ale nikt go nie zbadal ehh.. Mały prawie 6cm , serducho biło 160 u/min. Teraz leżę i czekam na tel od lekarza.. i czekam i czekam. Nic nie wiem.. oby było dobrze...
usg pokazuje 12 tydz + 2 :o ... w czwartek był dzień do dnia a tu taki wyskok

Mi lekarz zalecił zjeść coś słodkiego na 15 minut przed prenatalnej usg żeby właśnie maluchy były ruchliwe. Jak dzieciątko zaśnie w kiepskiej pozycji to nie można to dobrze zmierzyć. Ale nie wiem jak jest w ciąży pojedynczej. U mnie też biometr niekorzystny [emoji42] a dzieci spia jak nigdy.
Ok. Kawa w domu wypita, Mars zjedzony (nic nie mowcie, znam sklad i wiem jaki to syf, ale strasznie lubie, a odkad jestem w ciazy, to jeszcze nie jadlam) i czekamy na wizyte [emoji4]

Kiry przebadane także accofil był już przy 2 transferach podany ale nie udało się.
walki ciąg dalszy i chyba czekają mnie zmiany w klinice i lekarzach.
Bo to niestety nie daje gwarancji zadnej, jednym sie udaje, inne dziewczyny rzucaja wszystko w cholere i zachodza naturalnie w ciaze i wszystko jest cacy.

reklama

Załączniki

• Zrzut ekranu 2018-08-21 o 16.13.11.png
    Zrzut ekranu 2018-08-21 o 16.13.11.png
    21,8 KB · Wyświetleń: 104
Do góry