reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczęta a tak sie zastanawiam , która z Was jest po leczeniu Paikownika i wczesniej się nie udawało a po leczeniu sie udało i utrzymać też się udało bez żadnych problemów?:) serduszko mnie uspokoiło niby na chwile ale jak na fcb jestem w grupie ivf i widze dziewczyny cieszą się itd a poźniej na drugiej wiz okazuje się że serduszko przestało bić to ąż mi się gęsia skórka pojawia :baffled::-( :(

Dziewczyny piękny widok zobaczyć swojego maluszka jak pięknie mu serduszko bije ;) mąż zadowolony jak oglądał nasz malutki cud ;) wierzyłam i będę w niego wierzyła on uparty jest w mamcie hehe,mamy mały krwiaczek lekarz nie kazał się zbutnio bardzo oszczędzać żyć normalnie powinien się wchłonąć a jak się nie wchłonie to będą plamienia albo brudzenie tak powiedział a jeśli by pękł to jak będzie dużo krwi to wtedy do szpitala a tak to się nie martwić następna wizyta 19.09moglaby któraś mnie dopisać do kalendarza ;) wtedy da skierowanie na prenatalne ;) jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi założył już kartę ciąży to wszystko takie nowe i takie piękne nie dowierzam ,ze to się wszystko dzieje ;) walczcie to warto ten widok jak dziecko pięknie rośnie odpłaca wszytsko ;) miłego dnia

Halllooo
Hallllooooo

MAM DO ODDANIA WIZYTE DO PAŚNIKA DO WARSZAWY NA 15 WRZESNIA

KOMU Potrzebna :)

a u mnie się okazało że jednak wszystko w miarę ok nie muszę przechodzic przez szczepienia i leczenie wystarczy zwiększyć dawkę encortonu :)
Cudne wieści dla moich uszu transfer pewnie w październiku :p

:) dzięki. Pewnie że się musimy tego trzymać. Prace mam fajną tyle że muszę sporo jeździć ale to akurat lubię.

Co do lekarza to jednego miałam z doskoku w Polskiej przychodni, "normalna" opiekę w UK i latalam do kliniki na początku że 2,3 razy.
O kurcze no to jeszcze dodatkowe koszta miałaś w postacji biletów lotniczych/hoteli. No ale najważniejsze żeby się udało :) A po transferze musiłaś odczekać kilka dni czy w tym samym dniu mogłas lecieć?

Dziewczyny piękny widok zobaczyć swojego maluszka jak pięknie mu serduszko bije ;) mąż zadowolony jak oglądał nasz malutki cud ;) wierzyłam i będę w niego wierzyła on uparty jest w mamcie hehe,mamy mały krwiaczek lekarz nie kazał się zbutnio bardzo oszczędzać żyć normalnie powinien się wchłonąć a jak się nie wchłonie to będą plamienia albo brudzenie tak powiedział a jeśli by pękł to jak będzie dużo krwi to wtedy do szpitala a tak to się nie martwić następna wizyta 19.09moglaby któraś mnie dopisać do kalendarza ;) wtedy da skierowanie na prenatalne ;) jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi założył już kartę ciąży to wszystko takie nowe i takie piękne nie dowierzam ,ze to się wszystko dzieje ;) walczcie to warto ten widok jak dziecko pięknie rośnie odpłaca wszytsko ;) miłego dnia
Gratulację :) super takie rzeczy słyszeć - budujące jest to dla nas ciąglę walczących. A powiedz mi proszę problem był bardziej po Twojej stronie czy u męża. Jeszcze raz gratuluje :)

Halllooo
Hallllooooo

MAM DO ODDANIA WIZYTE DO PAŚNIKA DO WARSZAWY NA 15 WRZESNIA

KOMU Potrzebna :)

a u mnie się okazało że jednak wszystko w miarę ok nie muszę przechodzic przez szczepienia i leczenie wystarczy zwiększyć dawkę encortonu :)
Cudne wieści dla moich uszu transfer pewnie w październiku :p
Wow :):) Ale suuuper :):)
Widzisz Olcia a tak się bałaś... :)

reklama
A jak jest nagrywany? Nigdy o tym nie słyszłam, gdzie jest ta kamerka?:) bo mnie zaciekawiłaś. My nawet zdjęcia zarodków nie dostaliśmy bo nie było :/
U mnie było wszystko widoczne na ekranach. Na tych samych ekranach miałam wcześniej pokazane badanie dot. skurczy macicy (nie pamiętam jak to się nazywa) i wtedy mi położna mówiła, że to się nagrywa. Przy transferze wyglądało to podobnie, jedna osoba z personelu w ten sam sposób obsługiwała sprzęt stojący obok. Jak będę miała okazję, to dopytam o to jeszcze.

Do góry