reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

doszło, brak zarodk:-(ów, nawet oddali mi 1000 zł za to, że nie doszło do podziału zarodków i embriolog nie musiał ich obserwować, tak że bez żadnej nadziei, no nawet na transfer nie jechałam to 3.5 tys+5.5 tys to masz 9 tys. zł bez dojazdów i bez jakiejkolwiek szansy i wyczekiwania, prawdopodobieństwo zerowe i roczna pensja :-:)baffled:

to jest dolujące, ale Molla - więcej Cię to nie spotka !!! przy następnym podejściu dołączysz do grona ciężarówek :-):tak::tak:

reklama
:-):-):-):-):-) Tule wasze ciąże, jajeczka i nadzieje...Oby już tylko tak
8aae997251aa8d0226e3a3fe56a02866.jpg

Dorex a ty miałaś w Gyncetrum?? Dziewczyny to ja się chyba na za niską kwotę nastawiłam:((

Sony spokojnie, jedna klinika drugiej nie równa...ceny są bardzo zróżnicowane...lilonka płaciła trochę ponad 6 tys z lekami...
rozrzut jest od 7 do 13tyś
Mi dziewczyny na Boćku pisały że ich z lekami kosztuje 8-10 tyś, jedna ma AMh 0,3 i miała dużo leków i ją całość kosztowała 10 tyś...
u mnie jest tak: IMSI 4800zł ( w tym wizyty, USG, punkcja, transfer)

Ostatnia edycja:
Mnie stymulacja i wizyty wyniosły 3510 zł, punkcja,itd - 4530 zł, transfer-1000 zł Razem: 9.040 zł.
Jak zaczynałam całą procedurę to lekarz mi podał koszt ok 14000 zł..ale w tym już podał cene wszystkich badań przed - czyli ok 1500 zł i leki po transferze więc byliśmy na wszystko przygotowani.

Normalnie pasa muszę zacisnąć ale jak?? Jak to wszystko tyle kosztuje. Teraz byłam na wizycie i 275 zł zostawiłam. Ja mam tylko możliwość jednego podejścia, bo na to zgodził się mój chłopek. To i tak na wiele sobie pozwolił, bo z poczatku nawet o klinice nie chciał słyszeć.

Ostatnia edycja:
To ja ci powiem że tak miałam jak był zamęt w pracy i z tych nerwów byłam wykończona, spać nie mogłam i strasznie mi się w nocy stopy pociły. Doszło już do tego stopnia że musiałam iść do lekarz po coś bo bym sobie sama rady nie dawała, a należę do silnych kobiet.

reklama
Ale rozbieżność cen za IVF.
Ilonka, ja wiem, że Twoje IVF było tańsze, niż w Biedronce, bo pisałaś, że stymulacja wyniosła Cię 1200 zł. A w jakiej klinice podchodziłaś?

Teraz podliczyłam swoje i całość wyjdzie nas 10 048 ( bo za leki miała zwrot 1200zł)

Do góry