reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile wy piszecie, ledwo przebrnęłam przez te kilkanaście stron a tu już trzeba iść lulkać bo jutro ciężki dzień w pracy "ostatni dzień miesiąca" a do planu jeszcze brakuje. Ale spoko rzutem na taśmę i 103% będzie :-)
Pozdrawiam.

hej dziewczyny ale naprodukowalyscie dzisiaj. ufff udalo mie sie dotrazec do konca, choc nie lada bylo to wyzwanie. Jesnak warto bylo tyle wspanialychwiadomisci.
roxi - fajnie ze masz tyle jajeczek napewno beddzie z tego duzo silnych zarodeczkow. trzymam kciuki za jutrzejsze wiesci
rozyczka -piekna betka - wyglada na to ze mamy kolejna czerwcowa blizniakowa mame:tak:
lawendowy - no to dlugo kazali Tobie dzisiaj czekac na te wspanoale wiesci. I pamietaj od jutra jestes w ciazy! Mocno trzymam kciuki
agapl - fajcie miec cie spowrotem na forum:-). Juz nie dlugo wielki dzien. Wierze w Wasze mrozaczki bardzo mocno. Bedziesz miala podny 1 czy 2 zarodeczki????
retiolandia- dziekuje za pamiec. ja tez sie boje i nie wiem jak jutro wyczekam do tej 15.30?????. mam nadz\ieje ze obie zobaczymy po 2 silne serduszka.
marcysiowa- widze ze i rtobie maluszki daja troche popalic:-D z ta kapusta to nie jest zlu pomysl, sprobuj moze pomoze. no i koniecznie szukaj pomocy u gina.

Boze, dziewczyny! Ile wy piszecie! :-D
rozyczka extra betka! Trzymam kciukasy za blizniaki
Kaska mały daje Ci popalic? Bidoczku, jeszcze troche I najgorszy okres bedzie za WamI!
lawendowy &&&& za jutro!
Elala jak tam u ciebie?
dziewczyny Trzymam dalej za nas wszystkie kciuki I za nowego rodzynka forumowicza rowniez!

Uffff przeczytalam wszystko od wczoraj, chyba urlop z pracy wezme zeby byc na biezaco:)

Zazdroszcze mozeliwosci badania bety, ja jeszcze tydzien czekania na sikanca, no coz dam rade.

Lawendowy
- gratuluje 3 zarodeczkow, jutro wysylamy pozytywne fluidy.
A z tym piciem przed tranferem to chodzi tylko o to za jak pecherz pelen, to latwiej im usg zrobic. O czym ja sie dowiedzialam po. Bo strasznie mi chcialo siusiu, zapytalam piguly czy moge ona ze jak musze to ok. Poszlam i wypilam szybko 2 szklanki wody, ale zawolali mnie zaraz w tej samej minucie. No i klapa. Ale po prostu musieli mocniej przycisnac glowice od usg do brzucha, zeby lepiej widziec i tyle.

Roxi - ladne plony, zycze wielu zarodeczkow

Rozyczka - gratuluje bety

Marcysiowa - odpoczywaj, zycze abys mogla cieszyc sie tylko pozytywnymi aspektami ciazy a plamy szybko zniknely

Czesc KObitki i Rodzynku :)

Elala,Retiolandia, Lewandowy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i piszcie jak bylo :-)

Elala, dzieki KOchana, Jade po 2 bobaski. Moje ostatnie pociechy. buuu

Misia, i jaka decyzja??? Kiedy betka???

MILEGO DNIA!!!!!!

reklama
Cześc dziewczynki, miłego i owocnego dnia

1253875456_by_LittleBigAlfred_600.jpg

Do góry