reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcia nie zalamie się, jedyne co to mi przykro. Nawet nie jestem już zła. Nic nie poradzę. Tak się stało i już.

Ale takie coś mogło zdarzyć sie tylko mi.

Btw
Flaszka na dziś juz się chłodzi [emoji3] jutro pracuje zdalnie więc mogę popłynąć [emoji4]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji8]
Kochana nie tylko ci ja miałam ostatnio taka sytuacje ,ze się przygotowałam byłam świeżo po zleceniach od Pasnika,a moja klinika gdy zadzwoniłam ,aby umówić się na transfer miała właśnie wakacje i nie robili żadnych transferów
Dol i żal ,ale szybko minęło ,aż za szybko bo gdy modliłam się o miesiaczke z opóźnieniem to dostałam ja jak po złości wcześniej i jutro już zaczynam dawkowanie kolejne od Pasnika i mysle,ze kolejny tydzień to mój transfer na który ogólnie czekałam 8 mc
Kiedy to było

reklama
Nie są zgodni na zlecenia od Pasnika i nie mowie ,ze coś biorę gorzej będzie jakby mi zmienili na te wlewy wtedy nie wiem co mogłabym zrobić ... grunt to ze mam te inne zlecenia .... jutro startuje z encortonem jupii

No to super, z immunologia idz swoja droga przeciez to sie nie wyklucza. Masz na mysli wlewy z intralipidu? Nawet jakby to zalecil to w polsce kupisz i pielegniarka do podania jakas sie zawsze znajdzie, ja tez musialam z tym tu u siebie kombinowac. Ale u ciebie na pewno nie bedzie juz takiej koniecznosci. Trzymam kciuki! :)

No to super, z immunologia idz swoja droga przeciez to sie nie wyklucza. Masz na mysli wlewy z intralipidu? Nawet jakby to zalecil to w polsce kupisz i pielegniarka do podania jakas sie zawsze znajdzie, ja tez musialam z tym tu u siebie kombinowac. Ale u ciebie na pewno nie bedzie juz takiej koniecznosci. Trzymam kciuki! :)
Mam nadzieje ,ze wezmę dwa i zostaną dwa i koniec ... No chyba ,ze mąż uzna ze chce pełna 3

Kochane jest wreszcie wynik.
Przypomnę 8 sierpnia transfer.
We wtorek beta 5,5
W czwartek beta 32
Dziesiaj beta 131
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A tak się denerwowalam
Gratuluje kochana, niech cud trwa [emoji8]
Dziewczyny jak myśliście ból podbrzusza (tak jak na okres) i ból kręgosłupa kilka dni po transferze to dobry czy zły znak? Tylko szczerze :( Jakie macie doświadczenia?
Myślę, że to dobry znak, ja też chwilami czułam się jak przed @, bądź dobrej myśli [emoji6]
Byłam dzisiaj u swojego gina i oglądaliśmy z mężem nasze brzdące.
Są już bardzo duże, dzisiaj mam 12t5d a one są wielkością jeden 14t4d a drugi 14t1d. Ten większy wygląda panu doktorkowi na dziewczynkę a mniejszy na chłopca (tak jak obstawiałam. ;) ) Serduszka pięknie biją, widać kości nosowe, przezierność też w porządku. Tak więc odetchnęłam z ulgą. W środę usg genetyczne. Oby wszystko było dobrze.
Cidowne wiadomości [emoji7] i w dodatku parka [emoji173] [emoji173] gratulacje!!!
krew :((((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR
Nie denerwuj się tylko, wiele dziewczyn tutaj miało takie sytuacje, a z dzieckiem było wszystko ok. Jesteśmy z Tobą [emoji8]

A to jeszcze napisze Wam, że ja też dziś miałam wizytę. Maleństwo potwierdziło, że będzie moją wymarzoną dziewczynką. Wszystko jest u niej ok, waży już 236 gram.
31.08 mam usg połówkowe, a kolejna wizytę u swojego gina 20.09. Bardzo proszę o dopisanie do kalendarza [emoji6]

reklama
Do góry