Zerknij w gemini.Cześć. Jestem tu nowa. Poratujcie proszę. Gdzie najtaniej dostanę Lutinusa we Wrocławiu?
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Czuję się w miarę ok,dzięki Justynko. Mamy dwie blastki. Zobaczę co powie w piątek dr G. Ja na razie myślę o histero i umówiłam się do Paśnika. Chciałabym się do października wyrobić,bo pracę mam do końca grudnia i nie widzę połączenia nowej pracy z in vitro :/
Kochana, masz po kogo wracac i tym razem musi byc dobrze, mysle, ze Pasnik to swietna decyzja. Dobrze, ze tym razem wszystko wraca na swoje miejsce naturalnie bez ingerencji. Resetuj cykl i glowe i ruszamy [emoji173]️
Ewunka
Czesto hoduja do blastki jutro koleżanka ma transfer 1 blastki w novum . Wszystko zależy od przypadku ale i 2 dniowe tez podają.Takie maja zasady
Ewunka
6 dpt idz na bete blastki nie sikaj wariacie . W 6 dni dobrze rokuje beta 10 +Sikam niedługo, ale nie wiem kiedy... Jutro 5dpt...
Ewunka
Pecherzykowe usg .Lekarz powiedział że zrobi mi pierwsze usg, nie wiem czy coś zobaczysz. We czwartek będę też robić ponownie betę i hormony
Ja robilam pecherzykowe zarodkowe serduszkowe .
Bete w 7 i 9 dpt i 1 usg w 16 dpt chyba + beta i hormony
Niezapominajka2018
W czwartek u mnie będzie 15 dpt. Ale potem lekarz będzie dopiero w poniedziałek, a przede wszystkim chce mi kontrolować hormony.Ja byłam 17 dpt i było już widac pęcherzyk ciążowy.
Ewunka
Ja zrobiłam taki elektroniczny przy becie 200 w 9dpt pokazal ciaza 2-3 tydzien. Chciałam taki fajny by zostawic na pamiatke ....U mnie przy becie 286 druga kreska była ledwo widoczna też się mega stresu najadlam...
Zgasł za tydzień

Niezapominajka2018
Spokojnie, nerwy mogą tylko pogorszyć. Wszystko będę dobrze. Jesteśmy z tobą.krew(((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR
Laurka2019
Dżoasia.. Tak Dr. Przybyciem Nas prowadzi. Prawie dwa lata starałam się do niego dostać, bo czytałam mnóstwo opinii że to najlepszy lekarz z Małopolsce od niepłodności. Nas nie ma na codzień w Polsce, ale doktor zawsze pyta, co jak i kiedy Nam pasuje, jak mamy lot, wydaje się naprawdę pomocny. Jakie wogole Ty masz zdanie o Macierzystwie??
Jesli chodzi o PSG to uważał że w naszym przypadku to uzasadnione, bo słabe nasienie+słaba rezerwa może dać kiepskiej jakości zarodki, a jak mamy latać do Pl co chwila na transfery to lepiej mieć pewność że są szanse powodzenia z prawidłowo rozwijającym się zarodkiem.
Jesli chodzi o PSG to uważał że w naszym przypadku to uzasadnione, bo słabe nasienie+słaba rezerwa może dać kiepskiej jakości zarodki, a jak mamy latać do Pl co chwila na transfery to lepiej mieć pewność że są szanse powodzenia z prawidłowo rozwijającym się zarodkiem.
reklama
Ewunka
Higiena i praca czlowieka wzbogaca hi hi hiHej, dzięki że pytasz.
Czuję się tak okresowo. Boli mnie brzuch, trochę jajniki, trochę plecy w krzyzu i piersi też...
Czuje się na ciąże albo na okres więc trudno coś z tego wywnioskować. Szczególnie, że cykl naturalny wspomagany progesteronem.
Pozostaje tylko jeszcze trochę poczekać i postarać się nie zwariować...
Nie mam wizyty umówionej bo u nas to tak wszystko na odległość się dzieje. Jak byłabym w ciąży to pewnie polecę do niego na weryfikację a jeśli się znowu nie uda to dopiero do kolejnej procedury się zgłoszę na badania i plan... Obym nie musiała.
Ah no i pracuje cały czas normalnie. Przy tych wyjazdach związanych z transferami prawie cały urlop poszedł.
Ja pracowałam do 30 tc . U nas na kartce z transferu jest wielkimi literami zabrania sie lezec plackiem gdyz zmniejsza to szanse...
Zakaz nospy ...
I takie tam ..
Ale ja mam dziwna klinike .
Trzymam wielkie kciuki.
Podziel się: