lafantynka
Fanka BB :)
A kiedy idziesz na serduszkową?Biore wszystko oby to serduszko bylo bo od bety do serduszka to troche czasu minie kto wie co tam sie dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy idziesz na serduszkową?Biore wszystko oby to serduszko bylo bo od bety do serduszka to troche czasu minie kto wie co tam sie dzieje.
Kochana napewno wszystko jest dobrze!!!!! Różne już były „krwawe historie” na forum które nic złego nie zwiastowały! Zaciskam kciuki bardzo bardzo bardzo mocno!!!! Trzymaj siekrew (((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR
No właśnie trochę daleko teraz mam niestety ale cóż...
Znalazłam tutaj na północy jakieś labo ale to chyba się tyle czeka na wyniki że i tak nie wytrzymam. Zobaczymy...
W moim drugim crio miałam bio-chem. Test mi pokazał cień w 7dpt potem “pregnant 1-2" w 8dpt a w 9dpt i 12 dpt żadne testy nie wychodziły
Mam nadzieję, że może tym razem będzie dobrze.
To nie jest niczyja wina, że jeden został. Zdarza się - choć baaaardzo rzadko. Chyba byliby ostatnimi skończonymi dupkami bez skrupólów, jakby go zniszczyli bez wiedzy kobiety..To i tak dobrze że się przyznali że jeden został, bo nikt im by nie udowodnił że nie umieścili dwóch. I to jest najgorsze
Milam isc w sobote 26dpt blastki ale odwolali wizyte i teraz moge isc w piatek no i sie zastanawiam czy warto ale dizewczyny pisza, zeby sprobowac.A kiedy idziesz na serduszkową?
krew (((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR
Ja bym szla!Milam isc w sobote 26dpt blastki ale odwolali wizyte i teraz moge isc w piatek no i sie zastanawiam czy warto ale dizewczyny pisza, zeby sprobowac.
Trzymaj się. Postaraj się zachować spokój. [emoji8]krew (((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR
krew (((((((((((( tylko nie to ... jadę na SOR