Najlepsza w Polsce. No.vum.Proszę napisz co to za kliniką? Trzeba omijać takie. Współczuję bardzo.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Ja prdl. Brak słów normalnie. :/Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.
Z drugiej strony się trochę dziwię. Mi moja dr powiedziała, że zarodki rozmrażają przed transferem i to nie trwa aż tak długo. Ja bym zadzwoniła jeszcze do labu.
Ja byłam w takim stresie że nawet nie docierało co dokładnie ona do mnie mówiła. Wspominała też coś o wieku zarodków i że biorę już progesteron za długo i że wiek zarodków jest za mały do ilości dni na progesteronie i nie mogą mi zrobić transferu w tym cyklu.Ja prdl. Brak słów normalnie. :/
Z drugiej strony się trochę dziwię. Mi moja dr powiedziała, że zarodki rozmrażają przed transferem i to nie trwa aż tak długo. Ja bym zadzwoniła jeszcze do labu.
Never give up
ja tam lubię właśnie takie czasy kiedy w pracy się dużo dzieje a ja czekam na wynik, transfery.Witam Panie i życzę dużoooooo uśmiechu i radości. Za Wszystkie mega całym serduchem. @Justin87 - proszę o dopisanie na 23.08.2018 podglądanie hodowli jajków. Dzięki Dziewczynki , za odpowiedzi co do żarcia encortonu , zjadłam po 10 bo wcześniej nie miałam czasu na śniadanie , w pracy kocioł , że aż kwiczy to podejście będę miał na wariackich papierach - może to i lepiej , nie będzie czasu na rozmyślanie i świrowanie miłego
Wtedy Aga będziesz mniej myślała a kropek między czasie będzie się wgryzał
Szczescie1986
A ja ślepota ze dziś 178 a teraz 50 pare a to ze dwa dni temu ...to złe zinterpretowałam AjcJa tu widzę, że ładnie rośnie.
Nie tłumaczyła się tylko mnie przeprosiła i przyznała że to jej błąd. Powiedziała że kolejne wizyty będę miała za darmo i że może dostanę zniżkę do transferu. Ale szczerze to dla mnie żadne zadośćuczynienie. Jest mi po prostu bardzo bardzo przykro. Jeszcze jestem w pracy a łzy mi lecą ciurkiem.To bardzo przykre i dopiero takie rzeczy pokazują jak czasem jesteśmy przedmiotowo traktowane... Czy usłyszałaś jakikolwiek tłumaczenie? Mnie po przegryzieniu tej niesprawiedliwości i przykrości zaczęłaby chodzić myśl o jakimś zadośćuczynieniu np. embrioglue za free.. Za błędy się płaci a dla nich o i tak nie za duża "kara".
sssurykatka
Ja byłam w takim stresie że nawet nie docierało co dokładnie ona do mnie mówiła. Wspominała też coś o wieku zarodków i że biorę już progesteron za długo i że wiek zarodków jest za mały do ilości dni na progesteronie i nie mogą mi zrobić transferu w tym cyklu.
Jestem w szoku, że w Novum takie rzeczy... Masakra. Straszna wpadka. Kochana, nie płacz, zbierz siły na następny miesiąc. Wiem jak odwołany transfer boli. Trzymaj się.
sssurykatka
@motylek24 kopa w dupsko Ci dać . Przyrost super, beta wystartowała z kopyta. Powodzenia
gosia321
Nosz kur.. jaja sobie robi ja bym napisala skarge bez kitu [emoji44][emoji44][emoji44]Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.
reklama
chlopkers
Co Ty mowisz??? [emoji44] nie czas ani miejsce na rzucanie epitetami w strone Twojej pani dr, choc same sie cisna na usta.. strasznie mi przykro, ze zostaliscie postawieni w takiej sytuacji [emoji20]Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.
Podziel się: