Never give up
Fanka BB :)
I myślę Ewcia że jeszcze nie jedno pokolenie będzie miało styczność z orangutanem a nie orgalutranem [emoji23]Za moich czasów Orgalutran był zwany orangutanem i tak mi zostało....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I myślę Ewcia że jeszcze nie jedno pokolenie będzie miało styczność z orangutanem a nie orgalutranem [emoji23]Za moich czasów Orgalutran był zwany orangutanem i tak mi zostało....
Ja mialam krótki z antagonista zawsze .Oooj dopiero w pazdzierniku. Teraz czekam na @ potem antyki miesiac.
Dobrze wiedziec. Ale Ty mialas krotki z menopurem tak? A inne orangutany gorzej dzialaly?
Dziekuje. Tez mam taka nadzieje. Zbieram ekipe na październik!
Wiem wiem. U mnie niestety ultradlugi to klapa po calosci.
To wynika z tego, że przy zewnątrzoponowym nie można się poruszyć. Nie wiem czy tylko przy wbijaniu igły czy później też przez jakiś czas. I kwestia tego jak wbije igłę lekarz. Moja mama miała przy jakimś zabiegu właśnie to znieczulenie i lekarz jej coś przebił, to było 20 lat temu a ona do dzisiaj cierpi. :/
Jak wczesniej mialas antyki to chyba byl dlugi, nie?Ja mialam krótki z antagonista zawsze .
1 fostipur
2 gonal
3 gonal + menupur
4 menopur
+ zawsze od 6 dnia lub gdy pecherzyki wieksze niz 12 /14dołanczalam orangutana
Orangutan to Orgalutran - antagonista
Przed mialam zawsze antyki 10-14 dni
NieJak wczesniej mialas antyki to chyba byl dlugi, nie?
Babo jakie ma pazury-szok. Jutro maz musi nozyczki przywieźć
Zobacz załącznik 889034
DHA to cos innego nic DHEA. W klinice ten zestaw polecali bo mialam niska witamine D3 ale nie zapytalam ich wasnie czy to dalej brac.
Myślę, że wiedza medyczna poszła naprzód. Trzeba się jednak o wszystko dopytać anestezjologa,jakby nie był rozgadany, żeby sobie samej nie narobić kłopotu. [emoji8]No to nieciekawie :/
Biorę apap i spróbuję bez zzo.
Dlugi jest wtedy kiedy jest gonapeptyl lub inny wyciszacz menopauzowyJak wczesniej mialas antyki to chyba byl dlugi, nie?