reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cholera laboratorium w którym robiłam betę nie wykonuje badań w sobotę. Mogę iść do innego na powtórkę, czy wynik bedzie nadawał się do porównania?

Dziewczyny po nieco nieprzespanej nocy doszłam do takiego oto planu.
1. Mojego mrozaczka wezmę jak tylko będę mogła
2. Definitywnie żegnam się z Białymstokiem
3. Chcę umówić się na konsultacje do Lewandowskiego z Novum.
Tutaj mam do was pytanie, czy długo trzeba czekać aby się do niego zapisać. Czy zrobić to już teraz? Jak wygląda leczenie w Novum, czy Lewandowski rozpisuje tylko stymulację. Czy wizyty stymulacyjne są u niego. Jakie macie wrażenia.
Co do samego Lewego wiem tyle, że jest oblegany i wizyta do niego przynajmniej 2 miesiące, więc zapisuj się teraz.
Co do samego Novum jestem zadowolona. Maja dobre laboratorium embriologiczne. Akceptują wyniki z zewnątrz. Mają konsultacje telefoniczne. Są też dość drodzy, no i u nich nie ma in vitro bez szeregu badań wstępnych, w tym wirusologii i genetyki. Więc nie wiem czy Ci to podpasuje i czy dadzą się ugadać. Są zachowawczy i chcą ograniczyć ilość pozwów.

Ja mialam zewnatrzoponowe i zadzialalo tak jak powinno:)
I ja mialam i tez zadzialalo idealnie [emoji5]

Dziewczyny a jakieś minusy są? Bo ja sporo złego się nasłuchałam o zzo. Np że potem czesto są problemy z bólem kręgosłupa, że poród się bardzoooo wydłuża i często kończy cc, że niektórzy nie umieją się wbić i zamiast tylko przeciwbólowo, odcinają od pasa w dół. Wiem że mogą tak straszyć żeby zniechęcić, bo pl szpitale są zzo na nie, dlatego ciekawi mnie jak jest naprawdę.

reklama
Do góry