Ewunka
Fanka BB :)
Gratuluje . Tetaz cycek cycek pielucha cycek .Kochane mamy się dobrze❤ waze 3900 i mam 59 cm❤ zdjęcie wrzucę wieczór
Pokaż Huberta .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje . Tetaz cycek cycek pielucha cycek .Kochane mamy się dobrze❤ waze 3900 i mam 59 cm❤ zdjęcie wrzucę wieczór
Super. Gratuluję mamusiu. [emoji8]Dziewczyny, są dwa zarodki z [emoji813]️[emoji813]️
Nie wiem jak ja w tej pracy dzisiaj wysiedze bo nie umiem sie na niczym skupic z tej radosci
Super! [emoji8] to czekamy na zdjęcie Twojego szczęścia. [emoji4]Kochane mamy się dobrze[emoji173] waze 3900 i mam 59 cm[emoji173] zdjęcie wrzucę wieczór
Chyba w Hiszpani musiałbym dopytacCiekawa jestem w jakich to krajach tego zabraniaja
ja sie na szczescie szczepisc nie musze,u mnie jest to dozwolone tak samo jak w hollandii,szwajcarii,francji itp.Z 10 lat temu USA bylo przeciwne teraz nie wiem.Chyba w Hiszpani musiałbym dopytac
Podaj dokladna nazwe tych szczepień to wyśle lekarzowi .
Co do samego Lewego wiem tyle, że jest oblegany i wizyta do niego przynajmniej 2 miesiące, więc zapisuj się teraz.Dziewczyny po nieco nieprzespanej nocy doszłam do takiego oto planu.
1. Mojego mrozaczka wezmę jak tylko będę mogła
2. Definitywnie żegnam się z Białymstokiem
3. Chcę umówić się na konsultacje do Lewandowskiego z Novum.
Tutaj mam do was pytanie, czy długo trzeba czekać aby się do niego zapisać. Czy zrobić to już teraz? Jak wygląda leczenie w Novum, czy Lewandowski rozpisuje tylko stymulację. Czy wizyty stymulacyjne są u niego. Jakie macie wrażenia.
Może być nie miarodajny bo inne laboratorium , dlatego zaleca się robić w tym samym , ale ja i tak bym zrobiłaCholera laboratorium w którym robiłam betę nie wykonuje badań w sobotę. Mogę iść do innego na powtórkę, czy wynik bedzie nadawał się do porównania?
Ja mialam zewnatrzoponowe i zadzialalo tak jak powinno
I ja mialam i tez zadzialalo idealnie [emoji5]
Jejku jak cuuuuuudownie!!! [emoji106][emoji480][emoji480][emoji813]️[emoji173][emoji176][emoji177]Dziewczyny, są dwa zarodki z [emoji813]️[emoji813]️
Nie wiem jak ja w tej pracy dzisiaj wysiedze bo nie umiem sie na niczym skupic z tej radosci