reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Roxii a powiedz mi prosze dlaczego mialas teraz krotki protokol??? Pytam, bo ja chce zasugerowac, lekarce aby nastepnym razem wlasnie przystapic do krotkiego, bo ja bardzo zle znosze stymulacje. Czulas sie nieco lepiej przy krotkim?

Gotadora, wciąż czekam. A tu ani widu, ani słychy z kliniki.
Wczoraj dr K, mówiła, żeby się nie denerwować i cierpliwie czekać do 18:00.
Ale jak nie zadzwonią, to chyba wyślę mu smsa. Chociaż z drugiej strony może lepiej dzisiaj nie wiedzieć.
Tak bardzo boję się rozczarowania.

Gotadora, wiem, że oni mają na bakier z dzwonienie, bo wczoraj dzwoniłam, bo nie dopytałam się, czy mam brać metypred. Panienka z rejestracji miała się zapytać lekarza i dać mi znać. I nie dała.

A jutrzejszy transfer mam na 11:30.

Lawendowy spokojnie zadzwonią - choć mogą się spóźnić.

Ja od początku ciąży mam jakieś problemy. Teraz mam jakieś plany na dłoniach i stopach. Byłam u rodzinnego. Wysłała mnie do dermatologa. Dermatolog powiedziała, że ma związane ręce bo w ciąży jestem. Kazała diagnozę i lek skonsultować jeszcze z ginem. Już dzisiaj nie miałam siły. Te plamy na stopach tak mnie bolą, że idę jak kaleka. Do tego chyba mi spuchły. Jak doczłapałam się do domu to od razu się położyłam i nogi do góry. Tak więc ja chyba będę miała ciążę po której się mówi - NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ!!!

reklama
Do góry