reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny! Juz jestem:-) Niedawno wróciliśmy do domu i jestem jeszcze troche obolała i dochodzę do siebie. Wszystko poszło gładko i bez komplikacji. Pobrali mi 15 jajeczek:szok: Niespodziewałam się takiego wyniku, zresztą Pani doktor tez była zaskoczona, bo poprzednim razem przy długim protokole miałam 13, a teraz na krótkim udało sie pobrac aż 15:-) Mam nadzieję, ze będą dobrej jakości i wszystkie ładnie się zapłodnią i będa dzieliły. Jutro po 11 mam tam dzwonić i powiedzą mi jak sytuacja się rozwija:tak:
Dziękuję wszystki za kciuki i pamięć:-)

Roxii to super wiadomości, niezła z ciebie "kwoczka";-), tyle jajeczek znieść. na pewno będą się ładnie zapładniały i dzieliły:tak:. trzymam dalej kciuki i czekam na dobre informacje :-). wypoczywaj teraz

reklama
Dzięki dziewczynki ja sama jestem w szoku że tak duzo naprodukowałam jajeczek:-D oby tylko były dobre, bo w sumie to jest najważniejsze:tak:
Różyczka GRATULACJE!!! piękna, wysoka betka, ja również podejrzewam że mogą być bliźniaki;-) dbaj o siebie kochana!!!

Do góry