motylek24
Fanka BB :)
Tak równo zrobiłam po 48 godzinach. Nie ma co się łudzić. Nie dzwonie do kliniki bo pewnie i tak mi nic nie wyjaśnią. W sobotę powtórzę i zadzwonię. Co do dalszych badań to na razie jeszcze raz podejdę do transferu, mam 39 lat i zarodek mógł być nieprawidłowy to loteria. Potem nie wiem co dalej? Czy podejdę do stymulacji kolejnej tego nie wiem. Po prostu nie wiem co dalej. Mam też małego mięśniaka i chca operacje mi robić, muszę skonsultować to jeszcze przed transferem może w Novum? Raczej nie zgodzę się na operację z otwarciem brzucha a tylko taka wchodzi w grę. Mam dziecko i muszę o nim pomyśleć, zadbać o swoje zdrowie i bezpieczeństwo zabiegów.Nie jestem ekspertem w tym temacie, ale wydaje mi sie ze udroznienie jajowodow ci nie za bardzo pomoze, no chyba ze chcesz starac sie naturalnie ale tutaj wszystko musi byc ok po twojej stronie i stronie meza a i tak moze sie okazac ze nie wypali.
Masz bete pozytywna, wiec cos sie dzieje w twoim organizmie. Problemem moze byc utrzymanie zarodka a tu sie kłania immunologia.
Moze byc tak, ze przy nastepnym podejsciu wszystko dobrze sie skonczy. Decyzja nalezy do ciebie czy wolisz wydac troche na diagnostykę czy brac ryzyko kolejnej stymulacji.
A robilas powtorke rowno po 48 godzinach?