sssurykatka
Fanka BB :)
Jestem w dwupaku dziewczynki. Wszystko poszło super. Teraz byle by dożyć do bety bez zawalowo.
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w dwupaku dziewczynki. Wszystko poszło super. Teraz byle by dożyć do bety bez zawalowo.
Ja nie polecam invicty GdańskJa liczyłam się w invicta w Gdańsku i z pozytywnym skutkiem więc mogę tylko dobrze o nich mówić....
Ale cukierek! Przesliczna! GratulujeDziękuję w imieniu księżniczki .
Tak miałam raczej duze dawki 300-350 na dzień Zobacz załącznik 888777 Zobacz załącznik 888778
Znam ten ból Ale pocieszające jest to,że Beta ruszyła więc coś się dzieje.No i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.
No wlasnie tak to jest....ile osób tyle opinii. A co spieprzyli?Ja nie polecam invicty Gdańsk
Ja tez nie polecam!Ja liczyłam się w invicta w Gdańsku i z pozytywnym skutkiem więc mogę tylko dobrze o nich mówić....
To jest nie źle rozczulajace jak widzisz taka fotkę a potem patrzysz na swoje dziecko. Normalnie cud nad cudem. [emoji173]️[emoji173]️Piękna [emoji7] zaciskaj nóżki! Trzymam kciuki za bete.
P.S. też mam takie piękne zdjęcia na pamiątkę [emoji12]
Haha. Ale numerBardzo mi sie podoba nowe okreslenie
Dziękuję. [emoji173]️ Na prawdę się przyda choć będę próbować wyluzowacPowodzenia
Aaaa długo by pisać. Główne powody to brak zainteresowania lekarza prowadzacego, przepływ informacji żaden, za swoją dokumentację medyczną pacjent musi płacić nie miałam poczucia indywidualnej opieki, ciągle opóźnienia wizyt i zero informacji. W najlepsze było to jak pojechałam na wizytę konsultacyjna po odwołaniu transferu a lekarz nawet nie była poinformowana ze transfer został odwołany. W tym momencie przeszli już samych siebieNo wlasnie tak to jest....ile osób tyle opinii. A co spieprzyli?