reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile mniej wiecej kosztuje prolutex i czy nie wiecie czy jest w ciechocinku w aptece? Bo musze do listy zyczen dolaczyc zeby miec na wszelki wypadek.

No ja zrobilam polaczenie pecherzykowej z serduszkowa bo w tym tygodniu nie mam jak na pecherzykowa isc bo wykezdzamy na weekend, a lekarz tylko w weekendy wiec mam nadzieje, ze cos bedzie widac i ze cud bedzie trwal.
My z mężem poszliśmy do lekarza który skierował nas do novum gdzie podchodziłam do in vitro ale z zaleceniami od lekarza u którego byłam wczoraj no i tez chcemy żeby to właśnie on prowadził ciąże. W zasadzie to poszliśmy żeby spojrzał na wyniki i powiedział jak dalej z lekami no i ogólnie co dalej. Wogole nie spodziewałam się ze będzie można już coś zobaczyć!! Także bardzo miła niespodzianka! I właśnie zastanawiam się jak „ pożegnać się „ z novum?? Może jeszcze będę chciała do nich wrócić? W końcu został u nich nasz jeden mrozaczek. Dokładnie kochana! Cudzie trwaj!!❤️

My z mężem poszliśmy do lekarza który skierował nas do novum gdzie podchodziłam do in vitro ale z zaleceniami od lekarza u którego byłam wczoraj no i tez chcemy żeby to właśnie on prowadził ciąże. W zasadzie to poszliśmy żeby spojrzał na wyniki i powiedział jak dalej z lekami no i ogólnie co dalej. Wogole nie spodziewałam się ze będzie można już coś zobaczyć!! Także bardzo miła niespodzianka! I właśnie zastanawiam się jak „ pożegnać się „ z novum?? Może jeszcze będę chciała do nich wrócić? W końcu został u nich nasz jeden mrozaczek. Dokładnie kochana! Cudzie trwaj!![emoji173]️

To super :) milo, ze tak cie ladnie kropek zaskoczyl :). Moze po prostu po serduszkowej daj im znac, ze jest serduszko i powiedz, ze ze wzgledu na twoja wygode bedziesz teraz ciaze prowadzic u swojego lekarza, pewnie czesto spotykaja sie z taka sytuacja, to przeciez nic zlego, wybor nalezy do Ciebie, do jakiego lekarza chodzisz.

reklama
Do góry