reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No wiasnie z P-A nigdy nie mialam stycznosci. U G mialam 2 wizyty, a G-K mi robila transfer, to juz sama nie wiem do kogo mam dzwonic. No bo do M nie zadzwonei, bo on dal te zalecenia w biegu. Misis, a oni odbieraja te teelfony czy ciezko sie do nich dozwonic, do kogo bys mi radzila?
Jesli dr G nie przyjmuje to odbieta telefon. Priv

reklama
Dziekuje bardzo Sol, teraz trzeba jakos poumawiac te wizyty :), prenatal yoga ciekawe, moze jak troche dalej dojde to sie zainteresuje, bo teraz boje sie jeszcze uwierzyc ;) Trzymam kciuki za Twoj transfer!
Dzięki wielkie kochana. Już będzie dobrze na pewno. Pojadę z koksem i powiem Ci jak tutaj dziewczynki mówią. Będziesz gruba :)

co do tej nospy to znalazłam gdzieś na necie na jakimś forum info, że powoduje zburzenia napięcia mięśniowego u dzieci... co by się generalnie z tymi moimi obserwacjami zgadzało... bo słabe napięcie mięśni buźki opóźnia rozwój mowy

Dziewczyny slyszalyscie coś może ze nospa jest zakazana w ciazy I że się odchodzi od jej zażywania? Kuzynka mnie nastraszyla że Jej ginekolog zakazał zażywać I ja skorcze dał sambutamol
Od lekarza nic takiego nie slyszalam, ale od pan z apteki. Jedna nie chciala sprzedac mi nospy jak wspomnialam o transferze, bo rzekomo w ciazy sie nie powinno brac a juz napewno nie ta mocniejsza nospe. W Dr Max tak mi mowily panie. No ale jezeli lekarz zapisywal to juz nie wiem:errr:

Co to Sambutamol? Nie znajduje mi nic procz Salbutamolu, ale to na astme jest.

reklama
Do góry