reklama
misis188
Fanka BB :)
To dobrze ze bierzesz. Ja nie pamietam jsk w macierzyństwie bylo ale w provicie i gyncentrum bralam estrofem przed transferem bez wzgledu czy to byl świeży czy crioWłaśnie biorę ten lek. Jestem po długim protokole. Jutro dzwonię do dr P. mam obawy.
gosia321
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Teraz to ci nie erotic ale laktacyjny biustonosz potrzebny )
gosia321
gratulacje kochana piekny wynik jak to mowi missis bedziesz gruba ale musi byc sprawiedliwie jak my to ty tez [emoji8][emoji8]Mam wynik!!!! Trzęsę się jak galerata!!! 563,8! Uf co za ulga!!!! Chyba jest dobrze. Czekam jeszcze na wizytę co powie lekarz!
gosia321
fiu fiu no piekny wzrost kochana bedzie silne dziecko [emoji173][emoji7][emoji8]Zwyciezca konkursu zostala ogloszona Dzoasia przy wyniku 1874
misis188
misis188
Ja cos czuje Gosiu że za niedługo tu beda same grubasy❤❤❤ odpadne ja bo juz za niedlugo bede "chuda"gratulacje kochana piekny wynik jak to mowi missis bedziesz gruba ale musi byc sprawiedliwie jak my to ty tez [emoji8][emoji8]
gosia321
Il 10 jest ladna a ona jest najwazniejsza i musi byc wysoka.Co to oznacza... Aż się boje większość poza parametrami...
Reszte niech ogarnia @dzoasia bo wujek Jarek pieknie jej to wyjasnil
Ja mam jechać teraz jeszcze na wizytę a później mamy już się kontaktować mailowo...@Olk@24 ja tam tez mialam same strzalki, wynik odebralam po transferze, w tedy leczylam sie jeszcze u dr Sydora i bylam cala skichana ze wynik jest masakra, a okazalo.sie ze jest bardzo dobry. Ale ja go nawet nie próbowalam sama analiziwac tylko od razu go wyslalam do lekarza
Mam nadzieję że uda mi się wbić do niego jakimś cudem 18.08...
reklama
lafantynka
Dzieki! Rany co za szczęścieGratulacje!!! Ladny wynik i ladny przyrost
Podziel się: