Estrofem bierzecie? Mam poważne obawy. Wszystkie kliniki przepisują? proszę napiszcie.
Wszystkie które są na cyklu sztucznym do crio (a jest ich większość) biorą estrofem. Nic się nie bój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Estrofem bierzecie? Mam poważne obawy. Wszystkie kliniki przepisują? proszę napiszcie.
Oczywiscie ze tak, w pierwszej kolejnosci blokuje ci owulacje, nastepnie dba o wzrost i ukrwienie endometrium , bez czego utrzymanie ciazy , implantacja itp byloby nie mozliwe.Tak, musisz miec estrofem motylek inaczej sie ciaza nie utrzyma. Nie wiem jak na cyklu naturalnym ale na sztucznym musimy brac.
Łuhuhuhuuuu!!!! Brawo jaZwyciezca konkursu zostala ogloszona Dzoasia przy wyniku 1874
Motylku ty jestes po punkcji wiec nie bierzesz estrofem sie bierze.przed crio jak sie podchodzi na sztucznym bezowulacyjnym cykluEstrofem bierzecie? Mam poważne obawy. Wszystkie kliniki przepisują? proszę napiszcie.
Co to oznacza... Aż się boje większość poza parametrami...
W niektórych klinikach się bierze po punkcji [emoji41]Motylku ty jestes po punkcji wiec nie bierzesz estrofem sie bierze.przed crio jak sie podchodzi na sztucznym bezowulacyjnym cyklu