olamakota
Fanka BB :)
A właśnie zadzwonili z przychodni ze złą wiadomością - :-( zarodeczek nie nadawał się do zamrożenia. Szkoda :---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SonySony rozumiem, że nie chcesz mówić w pracy, też tak miałam Dostałabym wypowiedzenie na 100%
Ja poprosiłam lekarza ogólnego o zw. i zadzwoniłam do pracy, że jestem chora. Nie lubię tak kłamać ale czego się nie robi gdy pragniemy mieć dziecko;-)
Ale tu się dużo dzieje - faktycznie trudno nadążyć z czytaniem...
Dziewczyny zrobiłam beta hcg..po 12tej będę miała wyniki.....Ale się boję....
W 10dpt (13dpz)...mam nadzieję że nie za wcześnie i że wyjdzie wysooooki wynik
Oki dzięki za info, tylko że u mnie w pracy nic nie wiedzą, muszę jakoś pomyśleć i z urlopem wykąbinować, tylko że urlopu mogę nie dostać. Ok zmykam do pracy, do zobaczenia wieczorem, no chyba że z pracy uda mi się was poczytać. Biziole.