Justin87
Fanka BB :)
Kto da więcej, kto da więcej?[emoji6][emoji1]Ja stawiam 1800-2000
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto da więcej, kto da więcej?[emoji6][emoji1]Ja stawiam 1800-2000
Paulinka, moze to faktycznie ten lutinus, bo jak ja je aplikowalam przy poprzednim transferze, to od 10dpt mialam plamienia, myslalm, ze z niedoboru progesteronu ale jak odstawilam to plamienie dziwnym trafem ustalo az do kontretnego krwawienia z odstawienia lekow kilka dni pozniej. To plamienie najczesciej byl na bezowo zabarwiony lutinus albo na rozowo delikatne.Hejka ja w domku lekarz powiedział ,ze tak może być do 12 tyg ciąży takie delikatne popłakiwanie, powiedział ze nie mam czym się martwić leżeć i odpoczywać i cieszyć się ciaza jeśli by był krwotok albo silne krwawienie żywa taka czerwona krwią to wtedy mogę się martwić a tak to dużo kobiet ma takie plamienia
Niech was nie ponosi laseczki hihiJa stawiam 1800-2000
Jakie ponosi dawaj dawaj ten wynikNiech was nie ponosi laseczki hihi
No wlasnie nie ma tego dzioda jeszcze!Jakie ponosi dawaj dawaj ten wynik
Kochana niezmiennie trzymam za Ciebie i Hubcia kciuki [emoji110][emoji110] i mocno Wam kibicuje [emoji173][emoji173] jestem pewna, ze sobie swietnie poradzisz, wiekszosc mlodych mam na poczatku sie stresuje, a z pozniej jest ok [emoji4]Stresa ma i to takiego giganta. Przeciez ja nie wiem jak sobie z malenstwen poradze gdzie w obliczu problemu odizolowalam sie od malych dzieci i nigdy nie karnilamr, nie pomagałam, nie przebieralam. Dodatkowo termin mam na niedziele ale ostatnio na ktg byly już skurcze, szyjka sie skraca i boje sie czy wytrzymam do piatku kiedy moj gin bedzie
Ladnie to tak sie kosztem miecia licytowac?!Kto da więcej, kto da więcej?[emoji6][emoji1]
Tak miesiac temu synek wazyl 2905 a teraz pewno to juz kolo 4kgNawet jak masz jakies doświadczenia to i tak podobno ze swoim jest inaczej. Wg mojej koleżanki nie licz na to, ze bedziesz matką idealną w pierwszym miesiącu
Mocno trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo zgodnie z planem :-* Masz cc?
Hihi tylko ze ja sie z nikim nie licytuje. Ot, powazna przewidywana wartoscLadnie to tak sie kosztem miecia licytowac?!