reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka ja w domku lekarz powiedział ,ze tak może być do 12 tyg ciąży takie delikatne popłakiwanie, powiedział ze nie mam czym się martwić leżeć i odpoczywać i cieszyć się ciaza ;) jeśli by był krwotok albo silne krwawienie żywa taka czerwona krwią to wtedy mogę się martwić a tak to dużo kobiet ma takie plamienia
Paulinka, moze to faktycznie ten lutinus, bo jak ja je aplikowalam przy poprzednim transferze, to od 10dpt mialam plamienia, myslalm, ze z niedoboru progesteronu ale jak odstawilam to plamienie dziwnym trafem ustalo az do kontretnego krwawienia z odstawienia lekow kilka dni pozniej. To plamienie najczesciej byl na bezowo zabarwiony lutinus albo na rozowo delikatne.

Zas to chyba na tym liczydle licza bo czas im minal, obiecali wyniki do 13 naszego czasu, a ja jak durna co 3 minuty maila odswiezam.o_O

Stresa ma:) i to takiego giganta. Przeciez ja nie wiem jak sobie z malenstwen poradze gdzie w obliczu problemu odizolowalam sie od malych dzieci i nigdy nie karnilamr, nie pomagałam, nie przebieralam. Dodatkowo termin mam na niedziele ale ostatnio na ktg byly już skurcze, szyjka sie skraca i boje sie czy wytrzymam do piatku kiedy moj gin bedzie
Kochana niezmiennie trzymam za Ciebie i Hubcia kciuki [emoji110][emoji110] i mocno Wam kibicuje [emoji173][emoji173] jestem pewna, ze sobie swietnie poradzisz, wiekszosc mlodych mam na poczatku sie stresuje, a z pozniej jest ok [emoji4]

reklama
Do góry