annemarie
Fanka BB :)
Oczywiscie ze to samoAle estrofem to estradiol chyba wlasnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie ze to samoAle estrofem to estradiol chyba wlasnie?
U mnie druga i mam to samo!! Trzymam za nas kciuki z całych sił !!!Czesc dziewczyny, u mnie dzis beta runda 3 [emoji51] znowu stres i zoladek w gardle.
misis to bedzie ekscytujacy tydzien! Oczywiscie, ze sobie poradzisz. Ja przed pierwszym dzieckiem nie mialam jakiegos porywajacego instynkyu macierzynskiego, ale jak dziecko sie pojawi to rzucisz sie na gleboka wode i bedziesz super mama . Ja pamietam moja urodzila sie o 13.13, a ja dopiero wieczorem sobie zdalam sprawe, ze moze wypadaloby temu dziecku pampersa zmienic , dla mnie szokiem bylo przestawienie sie z myslenia glownie o sobie do myslenia glownie o tej malej istocie, a o sobie na dalekim drugim planie. Bedzie piekineStresa ma i to takiego giganta. Przeciez ja nie wiem jak sobie z malenstwen poradze gdzie w obliczu problemu odizolowalam sie od malych dzieci i nigdy nie karnilamr, nie pomagałam, nie przebieralam. Dodatkowo termin mam na niedziele ale ostatnio na ktg byly już skurcze, szyjka sie skraca i boje sie czy wytrzymam do piatku kiedy moj gin bedzie
lafantynka trzymam za ciebie!!! To jest najbardziej stresujace czekanie, o ktorej u Ciebie maja byc wyniki? U mnie niby do 14. :/ juz mam dosyc tego okropnego uczucia w zoladku, stress jak przed egzaminem tylko, ze razy 10.U mnie druga i mam to samo!! Trzymam za nas kciuki z całych sił !!!
A w których dniach po transferze robiłaś betę i jakie miałaś wyniki???Czesc dziewczyny, u mnie dzis beta runda 3 [emoji51] znowu stres i zoladek w gardle.
Ja jade dopiero na 14 na krew żeby minęło 48h a wyniki około 16! No właśnie tez mam to uczucie! Nie do opanowania! Ale wierze ze będzie dobrze! Musi być! I niedługo będziemy się cieszyć brykającymi bobaskami!!lafantynka trzymam za ciebie!!! To jest najbardziej stresujace czekanie, o ktorej u Ciebie maja byc wyniki? U mnie niby do 14. :/ juz mam dosyc tego okropnego uczucia w zoladku, stress jak przed egzaminem tylko, ze razy 10.
Robilam 9dpt ekspandowanej blastki 235.9 i 11dpt 517.5. Dzis bedzie weryfikacja po 72h wiec musialoby byl ponad tysiac jesli ma byc dobrze.A w których dniach po transferze robiłaś betę i jakie miałaś wyniki???
Oo no to przynajmniej bedziesz miala szybko wyniki!Ja jade dopiero na 14 na krew żeby minęło 48h a wyniki około 16! No właśnie tez mam to uczucie! Nie do opanowania! Ale wierze ze będzie dobrze! Musi być! I niedługo będziemy się cieszyć brykającymi bobaskami!!
Aaaaaaaa! Rany boski widok!!!! Bardzo się cieszę ze wszystko dobrze!Zobacz załącznik 887695 Witam ciocie na 70% jestem Oliwią [emoji7][emoji16] nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali pukajac w brzuch [emoji847][emoji847] wedlug badania usg jestem zdrowa teraz jeszcze tylko dobre wyniki z krwi [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
W takie razie życzę Ci tego tysiaka z kawałkiem! 3mam kciukasy i czekam na dobre wieści!Robilam 9dpt ekspandowanej blastki 235.9 i 11dpt 517.5. Dzis bedzie weryfikacja po 72h wiec musialoby byl ponad tysiac jesli ma byc dobrze.