reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]

U mnie nie ma zaskoczenia, wynik 0,7
Ostatni zarodek nie dał rady.

Także jeszcze tu wrócę [emoji14] tylko teraz muszę ten plan obmyślić [emoji41]

reklama
@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]

U mnie nie ma zaskoczenia, wynik 0,7

Także jeszcze tu wrócę [emoji14] tylko teraz muszę ten plan obmyślić [emoji41]
Ty masz dzisiaj 14dpt? To 0,7 to takie bardzo niejasne, jakby cos chcialo ruszac, ale nie moglo. Malo jak na ten dzien, wiadomo, ale to na pewno nie po ovitrellu. Moze potworz jutro tak dla swietego spokoju, zeby wiedziec na pewno??

No szlag mnie zaraz trafi...dzwonilam tam, wyslali wyniki na maila 15 minut temu nic dalej nie mam. Kobieta na rejestracji powiedziala mi, ze to przez serwer idzie I zalezy ile osob jest przede mna, ze que? Nie wiem czy oni tam Atari uzywaja czy co do wysylania tych wynikow ale jeszcze bardziej mnie wkurzylo bo przez telefon mi nie chca podac, bo nie moga dyskutowac o wynikach telefonicznie., jedynie mi powiedziala, ze wrzoslo(no mi to max duzo informacji daje).......Sory, ale musialam sie na klawiaturze wyzyc!!

No szlag mnie zaraz trafi...dzwonilam tam, wyslali wyniki na maila 15 minut temu nic dalej nie mam. Kobieta na rejestracji powiedziala mi, ze to przez serwer idzie I zalezy ile osob jest przede mna, ze que? Nie wiem czy oni tam Atari uzywaja czy co do wysylania tych wynikow ale jeszcze bardziej mnie wkurzylo bo przez telefon mi nie chca podac, bo nie moga dyskutowac o wynikach telefonicznie., jedynie mi powiedziala, ze wrzoslo(no mi to max duzo informacji daje).......Sory, ale musialam sie na klawiaturze wyzyc!!
A w spamie sprawdzalas?

reklama
Do góry