reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ty masz dzisiaj 14dpt? To 0,7 to takie bardzo niejasne, jakby cos chcialo ruszac, ale nie moglo. Malo jak na ten dzien, wiadomo, ale to na pewno nie po ovitrellu. Moze potworz jutro tak dla swietego spokoju, zeby wiedziec na pewno??@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]
U mnie nie ma zaskoczenia, wynik 0,7
Także jeszcze tu wrócę [emoji14] tylko teraz muszę ten plan obmyślić [emoji41]
annemarie
Mysl i wracaj albo lepiej wogole nie uciekaj@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]
Ostatni zarodek nie dał rady.
edloteh
11 dpt 2 dniowca, czyli jak 8dpt blastki. Już taki wynik łapałam. Więc wiesz.... duuuupaTy masz dzisiaj 14dpt? To 0,7 to takie bardzo niejasne, jakby cos chcialo ruszac, ale nie moglo.
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Mysl i wracaj [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️albo lepiej wogole nie uciekaj
Mieciu85
No szlag mnie zaraz trafi...dzwonilam tam, wyslali wyniki na maila 15 minut temu nic dalej nie mam. Kobieta na rejestracji powiedziala mi, ze to przez serwer idzie I zalezy ile osob jest przede mna, ze que? Nie wiem czy oni tam Atari uzywaja czy co do wysylania tych wynikow ale jeszcze bardziej mnie wkurzylo bo przez telefon mi nie chca podac, bo nie moga dyskutowac o wynikach telefonicznie., jedynie mi powiedziala, ze wrzoslo(no mi to max duzo informacji daje).......Sory, ale musialam sie na klawiaturze wyzyc!!
Mieciu85
Eldoteh, rozkminiaj tam jakis dobry plan I dzialamy.@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]
Ostatni zarodek nie dał rady.
dżoasia
A w spamie sprawdzalas?No szlag mnie zaraz trafi...dzwonilam tam, wyslali wyniki na maila 15 minut temu nic dalej nie mam. Kobieta na rejestracji powiedziala mi, ze to przez serwer idzie I zalezy ile osob jest przede mna, ze que? Nie wiem czy oni tam Atari uzywaja czy co do wysylania tych wynikow ale jeszcze bardziej mnie wkurzylo bo przez telefon mi nie chca podac, bo nie moga dyskutowac o wynikach telefonicznie., jedynie mi powiedziala, ze wrzoslo(no mi to max duzo informacji daje).......Sory, ale musialam sie na klawiaturze wyzyc!!
Mieciu85
Tak sto maili od exotic bride I sex na telefon ale tego jednego nie!A w spamie sprawdzalas?
dżoasia
Spoooookojnie. Zrob sobie herbatke czy cos, zajmij sie chwilke i zaraz na.pewno bedzie :*Tak sto maili od exotic bride I sex na telefon ale tego jednego nie!
reklama
Mieciu85
Dzieki Dzoasia, tak chyba musze zrobic bo zaraz tu na zawal zejde od sprawdzania tego maila. Jak do 14 nie bedzie to tam jeszcze raz zadzwonie, bo moze maila zle wpisali albo cos. :**Spoooookojnie. Zrob sobie herbatke czy cos, zajmij sie chwilke i zaraz na.pewno bedzie :*
Podziel się: