reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Haha...no wlasnie tez sie zastanawiam dlaczego exotic bride hahah. Pewnie dlatego, ze bylam lata temu na serwisie randkowym hahaMieciu, to gdzie ty serfujesz po necie![]()
annemarie
Az musialam sprawdzic co to jestHaha...no wlasnie tez sie zastanawiam dlaczego exotic bride hahah. Pewnie dlatego, ze bylam lata temu na serwisie randkowym haha
gosia321
dokladnie w miare kolejnych procedur punkt patrzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia w ktorym znajdujemy sie po kolejnej porazce. Gdyby ktos mi powiedzial ze uda sie dopiero w 4 procedurze i z nd i ze bedziemy zmuszeni podjac taka decyzje hmm zaczynajac powiedzialabym ze jest nienormalny bo przeciez ivf to taki pewnik. stymuluje sie wybieraja plemniki zapladniaja i mamy gromadke dzieci. a tu niestety zderzenie z rzeczywistosciaA i jeszcze jedno.... pamietam jak dziś: pierwsza procedura. Myślałam: in vitro to pewniak. Wybiorą plemniki, w końcu ich tyle jest i będzie dobrze.... a wyszło jak wyszło [emoji15] i tyle zarodków powstało w tych procedurach.
Życie nas mocno zaskakuje i im więcej się przechodzi tym potem się okazuje, że człowiek jest jednak bardziej otwarty....
Biedroneczka83
Haha...no wlasnie tez sie zastanawiam dlaczego exotic bride hahah. Pewnie dlatego, ze bylam lata temu na serwisie randkowym haha
Teraz to ci nie erotic ale laktacyjny biustonosz potrzebny
lafantynka
Dziewczyny oszaleć to mało! Stres max!!
reklama
Mieciu85
Mnie tez ilmenau@Mieciu85 pogoń to laboratorium, bo mnie z pracy zwolnią za ciagle odświeżanie forum![]()

Podziel się: