reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli insulinooprność można stwierdzić tylko na podstawie wyników na czczo? Nie trzeba robić krzywej? Bo mi krzywa glukozowa wyszła ok, insulinowej nie miałam, a z tego co piszesz ona może wyjść źle przy dobrej glukozowej.
Homa IR wylicza sie z glukozy i insuliny na czczo. Ale warto zrobic krzywa insulinowa przy cukrowej, zeby miec pelniejszy obraz co sie dzieje.

Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci :) ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze ;) mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć ;)
Chyba przyszedl czas na "przeprosiny" dla twojego babla, bo malo ktora z nas w niego wierzyla. Teraz niech juz tylko rosnie na ucieche :)

reklama
Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci :) ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze ;) mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć ;)
Cudownie odpoczywaj ;)

Hej Dziewczyny, męczą mnie dzisiaj wymioty tak strasznie i migrena, że nie daję rady. Mam prośbę, żeby któraś z Was wrzuciła jutro kalendarz. Ja jestem dętka a nie wiem jaka mnie jeszcze czeka noc. Będę zobowiązana.

reklama
Homa IR wylicza sie z glukozy i insuliny na czczo. Ale warto zrobic krzywa insulinowa przy cukrowej, zeby miec pelniejszy obraz co sie dzieje.

Chyba przyszedl czas na "przeprosiny" dla twojego babla, bo malo ktora z nas w niego wierzyla. Teraz niech juz tylko rosnie na ucieche :)
A ja w niego wierzyłam i to bardzo wierzyłam i mówiłam wam ze on ze mną zostanie i jest mój maluszek tak pięknie wyglądał na tym usg dzisiaj i te malutkie serduszko tak pięknie biło ;) pokazał ciotka ze on jest twardy jak mamuśka ;)

Do góry