Margit2018
Fanka BB :)
Paulinko uff najważniejsze że wszystko dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś intensywny dzień. Jeżeli dam radę to jutro pójdę na pobranie krwi. Mam taka gonitwę myśli, jestem wykończona. Trzeba to jakoś przetrwać. Objawów brak, no bol piersi ale to po lekach. Mieciu dziękuję za pomięć.@motylek24 a jak u ciebie dzis samopoczucie, udalo Ci sie troche odepchnac mysli potransferowe? Kiedy jedziesz na bete?
A ja kochana najpiękniejszy widokNawet nie wiesz jak się cieszę!
No właśnie jakiś niegrzeczny ten mój maluszek straszy i straszy mamcie ale teraz tylko leżenie i nic więcej nie będę robiła tak mi mąż powiedział teraz leżysz z naszym maleństwem j wszystko będę robiłCiesze sie PaulinkaP, ze wszystko sie wyjasnilo pzozytywnie, ja weszlam na forum po paru godiznach i az mi serce zamarlo. Odpoczywaj z kropkiem, mam nadzieje, ze juz nie bedzie robil takich akcji mamie[emoji6][emoji173]️
Najpiękniejszy widok na świecie jak ta malutka istota pięknie rośnie i te serduszko tak pięknie biło uspokoił mnie kazał leżeć i się nie martwić ciaza rozwija się dobrze tak powiedział wiec leżę grzecznie pobrali morfologię i crp i leki tak jak biorę tak mam brać i skontaktować się z swoim lekarzem i jak on coś dorzuci to oni wtedy podadzą a tak to nie mogą mi nic więcej dać bo już bardzo dużo tych leków mam jestem spokojna naprawdę spokojna i aż przestałam plamić
No właśnie jakiś niegrzeczny ten mój maluszek straszy i straszy mamcie ale teraz tylko leżenie i nic więcej nie będę robiła tak mi mąż powiedział teraz leżysz z naszym maleństwem j wszystko będę robił
Zdania sa podzielone która lepsza [emoji12]Oki :* to czekam cierpliwie.
A drugie pytanie dziewczyny z Lodzi, dla mojej kolezanki: Gameta czy Salve?
Dziś intensywny dzień. Jeżeli dam radę to jutro pójdę na pobranie krwi. Mam taka gonitwę myśli, jestem wykończona. Trzeba to jakoś przetrwać. Objawów brak, no bol piersi ale to po lekach. Mieciu dziękuję za pomięć.
Nie, u mnie tym szczęśliwym był czwarty transfer.Super, to był Twój pierwszy transfer? Ja mam mieć w piątek transfer, tez 2 blastusie w 10dc miałam endo 10mm i strasznie się stresuje