Ja też trafiłam do szpitala w 5t+6d ciąży z krawieniami u mnie tak bylo do 10 tyg ze krwawilam raz że skrzepem i też pierwsze co ,to w szpitalu wlasnie zobaczyłam bijace serduszko a nie na wizycie.Gratulacje upragnionego w koncu cudu.Powodzonka lez i odczywajcie .Pozdrawiamy z moim synkiem który za parę dni kończy juz 5 miesięcyNajpiękniejszy widok na świecie jak ta malutka istota pięknie rośnie i te serduszko tak pięknie biło uspokoił mnie kazał leżeć i się nie martwić ciaza rozwija się dobrze tak powiedział wiec leżę grzecznie pobrali morfologię i crp i leki tak jak biorę tak mam brać i skontaktować się z swoim lekarzem i jak on coś dorzuci to oni wtedy podadzą a tak to nie mogą mi nic więcej dać bo już bardzo dużo tych leków mam jestem spokojna naprawdę spokojna i aż przestałam plamić
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Kochane jak my się dobrze rozumiemy. Myślę że nawet mąż nie wie tyle co wy tutaj. Nikt nas nie zrozumie a ja dodatkowo z nikim o tym nie rozmawiam. Gonitwa myśli zaczyna się od tego że może się udało, uda się z drugim zarodkiem bo mamy zamrożony, aż do następnej symulacji... Naprawdę nie dziwię się zż czasem psycholog jest potrzebny, choć najlepiej rozmawia mi się z wamiTo dobrze, ze masz dzis duzo zajec, to troche uwalnia od myslenia. Wiem o co ci chodzi z ta gonitwa mysli, w jednej chwli mowisz sobie, ze bedzie ok, a pozniej inny glos wysuwa wszystkie argumenty przeciwko i taka hustawka nastrojow. Objawy czy ich brak olej, to nie ma znaczenia na tym etapie. Mialas ladny zarodek, z tego co pamietam problemem jest u ciebie niedroznosc jajowodow chyba tak? To glowna przeszkode obeszli, wiec logicznie myslac masz duze szanse. Daj nam znac jutro [emoji173]️. Ja tez zazynam sie stresowac, klinika kazala mi robic 3 wefyfikacje bety 14dpt, boje sie, ze nasze szczescie prysnie jak banka mydlana, troche tak sie czuje, ale trzeba byc dobrej mysli nasz stres tu nic nie da, co ma byc to bedzie.
Kochana 18 lipca miałam transfer to dzisiaj mam 25 dptPulinka, a ktory ty masz dzis dzien po transferze?
Kochana ja to nie wiem który to już u mnie tydzień jest tak szczerze hehe lekarz powiedział ,ze ciaza dobrze się rozwija co do tyg ciąży a nie powiedział który tydzień weź mi pomóż policzyć miałam pierwszy dzień okresu 2 lipca czyli dzisiaj jest 6tydxidn 0dzien tak czy jak bo już głupieje ???Ja też trafiłam do szpitala w 5t+6d ciąży z krawieniami u mnie tak bylo do 10 tyg ze krwawilam raz że skrzepem i też pierwsze co ,to w szpitalu wlasnie zobaczyłam bijace serduszko a nie na wizycie.Gratulacje upragnionego w koncu cudu.Powodzonka lez i odczywajcie .Pozdrawiamy z moim synkiem który za parę dni kończy juz 5 miesięcy
Tak liczy sie od miesiączki to wychodzi jakos 6 tydzień , na pewno dostaniesz wypis i tam będzie też napisane co ile, jaki zarodek ile ma ,ze z bijącym serduszkiem itd , nie ma co sie stresowac lez i odpoczywaj dla siebie i Maleństwa . Wiem co to znaczy krwawić w ciąży ja mialam stracha i płacz i tak to trwało do 10tyg ale pozniej przeszło i od czasu do czasu leciały brudy,ale ciąża zdrowa i donoszona do 38tyg i ccKochana ja to nie wiem który to już u mnie tydzień jest tak szczerze hehe lekarz powiedział ,ze ciaza dobrze się rozwija co do tyg ciąży a nie powiedział który tydzień weź mi pomóż policzyć miałam pierwszy dzień okresu 2 lipca czyli dzisiaj jest 6tydxidn 0dzien tak czy jak bo już głupieje ???
Ostatnia edycja:
Ja plamilam tylko dzisiaj w domu było trochę krwi taka bardziej jak by z woda i od tego momentu cisza jest czysto i niech już tak zostanie do porodu niech już mnie nie straszy ale ten widok tego serduszka mam do tej pory przed oczami pięknie to wyglądałoTak liczy sie od miesiączki to wychodzi jakos 6 tydzień , na pewno dostaniesz wypis i tam będzie też napisane co ile, jaki zarodek ile ma ,ze z bijącym serduszkiem itd , nie ma co sie stresowac lez i odpoczywaj dla siebie i Maleństwa . Wiem co to znaczy krwawić w ciąży ja mialam stracha i płacz i tak to trwało do 10tyg ale pozniej przeszło i od czasu do czasu leciały brudy,ale ciąża zdrowa i donoszona do 38tyg i cc
Jeszcze piękniej będzie jak usłyszysz ,i jak zobaczysz jak małe dziecie się ruszaJa plamilam tylko dzisiaj w domu było trochę krwi taka bardziej jak by z woda i od tego momentu cisza jest czysto i niech już tak zostanie do porodu niech już mnie nie straszy ale ten widok tego serduszka mam do tej pory przed oczami pięknie to wyglądało
redferrari
Fanka BB :)
Przyjdzie i tak jeśli ma przyjść...Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie czy do póki zażywam Ultragestan to nie dostanę miesiączki? Czy pomimo że się go zażywa to ona przychodzi?
reklama
OK dziękuję. Bo tak liczę te dni i liczę. Nie wiem na co się w tym momencie już psychicznie nastawićPrzyjdzie i tak jeśli ma przyjść...
Podziel się: