Sol
Fanka BB :)
U mnie będzie 20. Cykle mam 28-29 dniowe. Owulacja była w 14dc.A mogę zapytać który dzień cyklu będzie u Ciebie w dniu transferu? Trzymam kciuki za nas
Jak też trzymam kciuki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 20. Cykle mam 28-29 dniowe. Owulacja była w 14dc.A mogę zapytać który dzień cyklu będzie u Ciebie w dniu transferu? Trzymam kciuki za nas
Kochane jak my się dobrze rozumiemy. Myślę że nawet mąż nie wie tyle co wy tutaj. Nikt nas nie zrozumie a ja dodatkowo z nikim o tym nie rozmawiam. Gonitwa myśli zaczyna się od tego że może się udało, uda się z drugim zarodkiem bo mamy zamrożony, aż do następnej symulacji... Naprawdę nie dziwię się zż czasem psycholog jest potrzebny, choć najlepiej rozmawia mi się z wami
Hej Viki. Myślę, że nie stresuj się ta mała obsuwka. I tak masz kilka dobrych dni żeby progesteron krążył we krwi. A jaki masz cykl? Sztuczny czy naturalny wspomagany?Cześć, dziewczyny. Zdarzyła mi się taka sytuacja, że zamiast od soboty zaczęłam od niedzieli przyjmować progesteron. Transfer w czwartek. W miniony czwartek miałam wlew z intralipidu czyli tydzień przed transferem. Jak myślicie, jak duże znaczenie ma ten mój błąd? Transfer może być przesunięty? Wariuję już ze zdenerwowania... Głupia zamiast sprawdzić to polegałam na swojej pamięci... do lekarza napisałam ale pewnie odpowie jutro dopiero...
Ale świetne wieści. Super się cieszę i wielkie gratulacje z bijące go już serduszka. Oby maluszek już mamie nie robił psikuskow.Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć
Kurcia, ostatnio dzwoniłam I mówiła mi babka, że do 20 także do następnego poniedziałku. Pewnie dlatego nie odpisuje@PaulinkaP wspaniale wiesci!!! [emoji171][emoji171][emoji171]
Dziewczyny do kiedy doc P ma urlop? Bo pisalam maila z tydzien temu i nie odpisal...
Gameta!Oki :* to czekam cierpliwie.
A drugie pytanie dziewczyny z Lodzi, dla mojej kolezanki: Gameta czy Salve?
Kalno te badania robiłaś w 2 dc? Jeżeli tak to dla mnie super wynik, ale trzebs go oceniać razem z lh amh i pęcherzykami antralnymi na usg.Zobacz załącznik 887622
Powiedzcie czy ten wynik jest Ok ??