Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć
Uff! Gratuluję serduszka!!!
Wypoczywaj
adunnnia90
Gratuluję serduszka [emoji173] teraz już musi być tylko dobrze [emoji110]Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć
ilmenau
Hej, progesteron czyli duphaston czy miałaś coś innego?
Luteina + duphaston
misis188
Super❤❤❤ ja tez na pierwszej wizycie gdzie widziałam serduszko tez go nie slyszalam.Dziewczyny przyjęli mnie do szpitala zbadał mnie lekarz i wiecie co moje maleństwo ma 3,7 cm i bijące serduszko pokazał mi na monitorze jak bije ale głosy nie puścił bo powiedział ,ze jeszcze powolutku ale się rozkręci ciaza żywa pięknie wyglada żadnego krwiaka nie ma jest wszystko dobrze a plamienie nie wiadomo z czego jest jajnik wyglada dobrze nic złego tam się nie dzieje mówi ze może być tak ze ten drugi musiał jakoś się ewakuować i stad może być trochę plamienia ale jak wyjął sondę to było na niej czysto mam leżeć i odpoczywać w tym szpitalu zostawiają na obserwacji i za pare dni zrobią usg i zobaczą czy nadal jest dobrze mój cud jest piękny nie dał zdjęcia bo do karty wpiął ale najpiękniejszy widok jaki mogłam widzieć
Najpiękniejszy widok na świecie jak ta malutka istota pięknie rośnie i te serduszko tak pięknie biło uspokoił mnie kazał leżeć i się nie martwić ciaza rozwija się dobrze tak powiedział wiec leżę grzecznie pobrali morfologię i crp i leki tak jak biorę tak mam brać i skontaktować się z swoim lekarzem i jak on coś dorzuci to oni wtedy podadzą a tak to nie mogą mi nic więcej dać bo już bardzo dużo tych leków mam jestem spokojna naprawdę spokojna i aż przestałam plamićUff! Gratuluję serduszka!!!
Wypoczywaj
Będzie dobrze powiedział ze ciaza rozwija się dobrze i wszystko dobrze wygladaGratuluję serduszka [emoji173] teraz już musi być tylko dobrze [emoji110]
No ładnie biło piękny widok a niedługo to usłyszę teraz grzecznie leżę i odpoczywamSuper❤❤❤ ja tez na pierwszej wizycie gdzie widziałam serduszko tez go nie slyszalam.
Never give up
@annemarie Ja ciekawa właśnie jestem co mój lekarz teraz powie na tyle moich wymagań...U mnie na szczescie nie robia transferu bez mierzenia, w pecherzu musialam miec okolo 250 ml .Powodzenia
Ale słyszałam że tak jak pisze @motylek24 że to chodzi właśnie o trudność i łatwość transferu.
U mnie nigdy nie było problemów z samym transferem... A kiedy moja wiedza o pecherzu była znikoma wolałam się wysikac przed na maxa aby później nie chodzić do toalety żeby nie wypuścić kropka.... taka schiza
reklama
misis188
A jeszczw co do plamien to u.mnie byly do 7tc i byly to plamienia zz,kosmowmk tak ze u Ciebie tez ti moze byc skoro nie wiedza skadNo ładnie biło piękny widok a niedługo to usłyszę teraz grzecznie leżę i odpoczywam
Podziel się: