reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana a skąd jesteś ?
Bo w Krakowie przyjmuje bardzo dobry doktor który specjalizuje się w dziwnych macicach u mnie podejrzewali macicę dwurożna i to dwóch lekarzy tak twierdziło , przez ponad rok żyłam w przekonaniu że mam wadę macicy wytraczyka jenda wizyta u Ludwina i się okazało że jednak ze mną wszystko ok , macica tylko łukowata z tym że za wizytę zapłaciłam 800 zł ...
Jestem z Warszawy, o Ludwinie słyszałam, tylko on robi operacje przegród w pochwie czy macicy, a u mnie już to niby zrobili, tylko szybko zarosło ;) może jeszcze wspomnę o nim naszej lekarce, ale 800 zł to jednak jest cena zaporowa...

reklama
Jestem z Warszawy, o Ludwinie słyszałam, tylko on robi operacje przegród w pochwie czy macicy, a u mnie już to niby zrobili, tylko szybko zarosło ;) może jeszcze wspomnę o nim naszej lekarce, ale 800 zł to jednak jest cena zaporowa...
No i to była tylko tak naprawdę konsultacja żaden zabieg czy coś...

Monia, tam gdzie zawsze - na Bratysławskiej ;) w klinice tez sprzedają ale drożej rzecz jasna :p
Przypomnij mi prosze, czy to ta apteka w Kauflandzie? W klinice po leki typu menopur itd odsylali zawsze do Ziko na Bratyslawskiej w Kauflandzie. Wiec jak to tam, to tym razem podziekuje im za Lutinus i kupie w aptece. Crinone tez tam maja?

Konsultacja specjalistyczna 200 zł
Zwykłe USG 150 zł
USG 3D 450 zł

Też byłam zaskoczona jak zobaczyłam paragon...
No to nieźle skasował. Ja chodziłam do jego żony i bardzo często sobie przełączała na 3D lub 4D i nigdy za to dodatkowo nie kasowała. Nawet czasem nie płaciłam za wizytę tylko za samo usg lub na odwrót, monitoringi kosztowały u niej 60zł - dla mnie bomba :)
Ale może tyle wziął ze względu na to, że wizyta trwała dłużej i dokładniej Cię oglądał? Sama nie wiem, no ale nawet te 800zł za wreszcie porządną diagnozę to pikuś, przynajmniej wiesz, że ten problem ciebie nie dotyczy, nikt ci kitów nie będzie wciskał :)

No to nieźle skasował. Ja chodziłam do jego żony i bardzo często sobie przełączała na 3D lub 4D i nigdy za to dodatkowo nie kasowała. Nawet czasem nie płaciłam za wizytę tylko za samo usg lub na odwrót, monitoringi kosztowały u niej 60zł - dla mnie bomba :)
Ale może tyle wziął ze względu na to, że wizyta trwała dłużej i dokładniej Cię oglądał? Sama nie wiem, no ale nawet te 800zł za wreszcie porządną diagnozę to pikuś, przynajmniej wiesz, że ten problem ciebie nie dotyczy, nikt ci kitów nie będzie wciskał :)
No dokładnie ta wiedza była tego warta , przynajmniej wiem że z moją macica wszystko ok :p i mogę mieć bliźniaki o których tak bardzo marzę ;)

Przypomnij mi prosze, czy to ta apteka w Kauflandzie? W klinice po leki typu menopur itd odsylali zawsze do Ziko na Bratyslawskiej w Kauflandzie. Wiec jak to tam, to tym razem podziekuje im za Lutinus i kupie w aptece. Crinone tez tam maja?
Nie ziko a dr max. Tak, wszystko tam. Jak tu w zeszłym roku dziewczyny pisały, że kupiją lutinus po 220-270 zł to wystawiłam oczy zadowolona, że w klinice mi dali za 140. A potem tak czy inaczej zapytałam w aptece i jeszcze bardziej mi oczy wyszły na wierch, że tam jeszcze taniej. Crinone też mają. Wszystko taniej niz w klinice. Tak samo ovitrelle tam jest po 79.90. Ale np po dupka polecam już podejść do słonecznej - w dr maxie 30zł a w słonecznej po 19.90 (nie wspomnę, że w Ciechocinku za dupka zdzierają 37zł:angry:)

Nie ziko a dr max. Tak, wszystko tam. Jak tu w zeszłym roku dziewczyny pisały, że kupiją lutinus po 220-270 zł to wystawiłam oczy zadowolona, że w klinice mi dali za 140. A potem tak czy inaczej zapytałam w aptece i jeszcze bardziej mi oczy wyszły na wierch, że tam jeszcze taniej. Crinone też mają. Wszystko taniej niz w klinice. Tak samo ovitrelle tam jest po 79.90. Ale np po dupka polecam już podejść do słonecznej - w dr maxie 30zł a w słonecznej po 19.90 (nie wspomnę, że w Ciechocinku za dupka zdzierają 37zł:angry:)

Aaaa wybacz, Dr Max, no prawda. Nie mam pamieci do nazw xD No to super, rzut beretem od kliniki a tu taka roznica. Otrivelle teraz chyba wiecej. Dokladnie juz nie pamietam, ale chyba wiecej placilam w klinice, moge sie jednak mylic. Dupek wiem, sa mega roznice. Kkedys trafilam na zmiane cen. Glupia bylam ze na raz nie wykupilam 3 op tylko na odpis jedno chyba czy dwa a pozniej doplacalam prawie 10 zl.

reklama
Aaaa wybacz, Dr Max, no prawda. Nie mam pamieci do nazw xD No to super, rzut beretem od kliniki a tu taka roznica. Otrivelle teraz chyba wiecej. Dokladnie juz nie pamietam, ale chyba wiecej placilam w klinice, moge sie jednak mylic. Dupek wiem, sa mega roznice. Kkedys trafilam na zmiane cen. Glupia bylam ze na raz nie wykupilam 3 op tylko na odpis jedno chyba czy dwa a pozniej doplacalam prawie 10 zl.
ovitrelle w macierzyństwie 125 a w dr maxie 2 tygodnie temu 79.90:)
hehe powinni mi płacić za reklamę :rofl:

Do góry