Podpinam sie, bo jak w Krakowie to chetnie skorzystam i rowniez pomoge@dżoasia a gdzie lutinus po 110 zł ??? Będę przymierzac się do crio za niedługo i juz przypominają mi się te kwoty za lutinus które płaciłam oooo masakra .... - najtaniej było w Gdańsku chyba 220 zł a 110 to super cena nawet opłacaloby się jechać przez pół Polski
reklama
odpisałamZapraszam na priv
annemarie
Fanka BB :)
Ja to za kazdym razem zaczynam brac z miesiac przed transferem i poczatkowo jest nieciekawie potem zwiekszam dawki i jest jeszcze gorzej na Siofor wogole nie reaguje.A ile już bierzesz? Ja tylko dwa tygodnie Miałam jaZdy a tak to w ogóle bie zauważam przy zdrowym odżywianiu ze biore. Jak czasem poszaleje - grill ciasteczko itd to się brzuch buntuje i moE być sra%*#*#^
Mam jakieś zwężenie / przegrodę w pochwie, tam, gdzie jest ujście do szyjki macicy, i tej szyjki po prostu nie widać. Dodatkowo, jest ona jakoś podwinięta. Masakra. Taka budowa. Moja pani doktor nie zna takiego przypadku, ogólnie jestem ciekawostką. Jeździłam na konsultacje do Szpitala Bielańskiego do dra Dębskiego i na Szaserów (Doniec). W końcu na Szaserów miałam operację i to ujście zostało poszerzone - było to 10 dni przed transferem. Zaraz po zabiegu nawet było ok, ale w ciągu tygodnia na tyle się zrosło, to co wycięli, że już szyjka była niewidoczna Transfer i tak musiał być w znieczuleniu, no i się nie udał... choć pewnie nie tylko dlatego. Teraz ma mnie zobaczyć jakiś specjalista z Kielc, dr Misiek@Akatombo dlaczego masz takie trudności z transferem?
Ja mam luteinę jak by co, jestem z WarszawyNie wiem czy mogę luteinę jak cały czas biorę lutinus czekam co napisze lekarz
Dzięki, na razie nie tracimy nadziei. To dopiero drugi transfer, pierwsza procedura... w porównaniu z większością was tutaj jestem debiutantką. Jak mogłabym się załamać, skoro wy dalej walczycie?Myslam dziś o Tobie od rana... strasznie mi przykro!!!! Trzymaj się! U mnie tez był trudny transfer i sugerowano aby zrobic go w znieczuleniu ogólnym ale się nie zgodziłam. No i ze jeżeli teraz by się nie udało to warto wykonać histeroskopie czy coś w środku jest nie tak. Ale na szczęście obeszło się. I na Ciebie przyjdzie czas! Głowa do góry!
Kochana a skąd jesteś ?Mam jakieś zwężenie / przegrodę w pochwie, tam, gdzie jest ujście do szyjki macicy, i tej szyjki po prostu nie widać. Dodatkowo, jest ona jakoś podwinięta. Masakra. Taka budowa. Moja pani doktor nie zna takiego przypadku, ogólnie jestem ciekawostką. Jeździłam na konsultacje do Szpitala Bielańskiego do dra Dębskiego i na Szaserów (Doniec). W końcu na Szaserów miałam operację i to ujście zostało poszerzone - było to 10 dni przed transferem. Zaraz po zabiegu nawet było ok, ale w ciągu tygodnia na tyle się zrosło, to co wycięli, że już szyjka była niewidoczna Transfer i tak musiał być w znieczuleniu, no i się nie udał... choć pewnie nie tylko dlatego. Teraz ma mnie zobaczyć jakiś specjalista z Kielc, dr Misiek
Bo w Krakowie przyjmuje bardzo dobry doktor który specjalizuje się w dziwnych macicach u mnie podejrzewali macicę dwurożna i to dwóch lekarzy tak twierdziło , przez ponad rok żyłam w przekonaniu że mam wadę macicy wytraczyka jenda wizyta u Ludwina i się okazało że jednak ze mną wszystko ok , macica tylko łukowata z tym że za wizytę zapłaciłam 800 zł ...
dżoasia
Monia, tam gdzie zawsze - na Bratysławskiej w klinice tez sprzedają ale drożej rzecz jasnaPodpinam sie, bo jak w Krakowie to chetnie skorzystam i rowniez pomoge
dżoasia
Kochana a skąd jesteś ?
Bo w Krakowie przyjmuje bardzo dobry doktor który specjalizuje się w dziwnych macicach u mnie podejrzewali macicę dwurożna i to dwóch lekarzy tak twierdziło , przez ponad rok żyłam w przekonaniu że mam wadę macicy wytraczyka jenda wizyta u Ludwina i się okazało że jednak ze mną wszystko ok , macica tylko łukowata z tym że za wizytę zapłaciłam 800 zł ...
cooooooooo takiego??? 8 stów? To co to za bajery Ci robił? Bo normalnie ok półtora roku temu u niego kosztowała 250...
reklama
Konsultacja specjalistyczna 200 zł
cooooooooo takiego??? 8 stów? To co to za bajery Ci robił? Bo normalnie ok półtora roku temu u niego kosztowała 250...
Zwykłe USG 150 zł
USG 3D 450 zł
Też byłam zaskoczona jak zobaczyłam paragon...
Podziel się: